Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Βίντεο: Το μήνυμα του τζιχαντιστή Μπιμπό πριν επιτεθεί στη Βουλή του Καναδά

alt

Ο 32χρονος ισλαμιστής εξηγεί ότι η επίθεση στην Οτάβα γίνεται ως αντίποινα στην στρατιωτική εμπλοκή του Καναδά στο Αφγανιστάν και το Ιράκ 

Τα κίνητρα τα οποία τον οδήγησαν στη επίθεση στη Βουλή του Καναδά τον περασμένο Οκτώβριο, γνωστοποιούσε σε βίντεο ο 32χρονος τζιχαντιστής Ζεχάφ-Μπιμπό. Ο δράστης αφού σκότωσε έναν στρατιώτη στο Μνημείο των Πεσόντων στη συνέχεια έπεσε νεκρός και ο ίδιος από πυρά αστυνομικών μέσα στο κτίριο του Κοινοβουλίου στην Οτάβα.

Πριν την επίθεσή του ωστόσο, σε βίντεο που είχε γράψει με το κινητό του τηλέφωνο εξηγούσε ότι αποφάσισε να επιτεθεί στο καναδικό κοινοβούλιο σε αντίποινα για τη στρατιωτική εμπλοκή της χώρας στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.

«Αυτή η επίθεση γίνεται σε αντίποινα για το Αφγανιστάν και επειδή ο πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ θέλει να στείλει στρατεύματα στο Ιράκ. Έτσι είμαστε σε αντίποινα οι Μουτζαχεντίν αυτού του κόσμου. Σκοπός μου είναι να σας δείξω ότι δεν είστε ασφαλείς ούτε στον ίδιο σας τον τόπο, γι' αυτό πρέπει να προσέχετε. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να γίνετε μια ειρηνική χώρα και να σταματήσετε να εμπλέκεστε στα ζητήματα άλλων χωρών, σκοτώνοντας όσους από εμάς προσπαθούμε να επαναφέρουμε και να εφαρμόσουμε τον θρησκευτικό νόμο στον τόπο μας» έλεγε ο Ζεχάφ-Μπιμπό στο βίντεο του.





protothema.gr

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ…
Aκολουθούν κι άλλες «καυτές» Αποκαλύψεις…







===================================
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα   Facebook     Twitter  
  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα Like
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας