Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ..@ΡΧΙΔΙ@ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΛΩΝ «ΑΝΔΡΩΝ» ! ! !

alt

Υποψήφιος βουλευτής Χρυσής Αυγής

Με την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου με χωρίζει

ιδεολογική άβυσσος. ΄Όμως θα ήμουν άδικος εάν δεν ανεγνώριζα πως την διακατέχουν η εντιμότης και το αίσθημα τού δικαίου, καθώς και η ειλικρινής προσήλωσίς της στούς δημοκρατικούς θεσμούς! Σπάνιο φαινόμενο για πολιτικό τού αριστερού χώρου,όπου ανθεί και ευδοκιμεί ο κόκκινος φασισμός!


Κι όμως, η Κυρία αυτή διδάσκει Δημοκρατία σε ολόκληρο το φαύλο, διεφθαρμένο, υποκριτικό,σάπιο πλουτοδημοκρατικό κατεστημένο που,ενώ έχει παραβιάσει τα περισσότερα άρθρα του Συντάγματος, συνεχίζει να αυτοαποκαλείται. «συνταγματικό τόξο»!!
Η πρόεδρος λοιπόν τής Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,χωρίς να «μασάη» τα λόγια της, επανέλαβε την δήλωση Γλέζου, λέγοντας:

«Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαφτίσουν το κρέας- ψάρι και να υπαναχωρήσουν στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάση των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή» .

Νοιώθω την υποχρέωση να την συγχαρώ για την ειλικρινή και έντιμη στάση της,τόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση,όσο και για την εν γένει αξιοπρεπή παρουσία της στην Βουλή,ως πρόεδρος.
Τελικά,υπάρχουν και γυναίκες με «ανδροπρέπεια». Λέξις και συμπεριφορά άγνωστος στην πλειοψηφία τών ανδρών που φοιτούν στην «Ακαδημία τού Ψεύδους»!!

Τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου Κυρία Κωνσταντοπούλου!

Ρομαντικός Ιδεολόγος Εθνικιστής
Υποψήφιος βουλευτής Χρυσής Αυγής

ksipnistere

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ…
Aκολουθούν κι άλλες «καυτές» Αποκαλύψεις…






===================================
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα   Facebook     Twitter  
  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα Like
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας