Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΚΟΝΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ: «ΑΔΩΝΑΚΗ ΜΗ ΜΕ ΛΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ»(βίντεο)




«Φωτιά» φαίνεται πως άναψαν οι τοποθετήσεις του δημοσιογράφου,
Γιώργου Οικονομέα στην πρωινή εκπομπή του MEGA σχετικά με τις ευθύνες που φέρει η προηγούμενη κυβέρνηση για την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα μας.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή έγινε πυρ και μανία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ και του δημοσιογράφου.

«Σας θαυμάζω. Καταστρέψατε τη χώρα, αφήσατε χωρίς λεφτά τα ταμεία και τώρα κάθεσαι και κρίνεις το πώς θα σβήσει η φωτιά» είπε ο κ. Οικονομέας απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη, με τον τελευταίο να απαντά: «Τη φωτιά την έσβηνα εγώ τέσσερα χρόνια έχοντας ψηφίσει όλα τα μνημόνια».

«Τα ξέχασες Γιωργάκη αυτά;», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στον παρουσιαστή.

«Αδωνάκη, μη με λες Γιωργάκη σε παρακαλώ. Μιλάμε σοβαρά τώρα» απάντησε ο δημοσιογράφος.








Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ…
Aκολουθούν κι άλλες «καυτές» Αποκαλύψεις…


j







===================================
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα   Facebook     Twitter  
  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα Like
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας