Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δολοφονική επίθεση με οξύ στους πρώην της, για χάρη του νυν!!!

alt

Λένε ότι ο έρωτας καταστρέφει αλλά η ζήλια μπορεί και να σκοτώσει.

Θέλοντας να “καθαρίσει” με τους πρώην για χάρη του νέου της συντρόφου, η 23χρονη Martina Levato και ο 30χρονος Alexander Boettcher κατηγορούνται για επιθέσεις με οξύ σε άντρες που είχαν περάσει από τη ζωή της.

Η Ιταλίδα και ο Γερμανός σύντροφός της σχεδίαζαν να ρίξουν οξύ ακόμα και σε άντρες με τους οποίους είχε απλά φιληθεί!

Η 23χρονη που φέρεται να φοιτούσε στο πανεπιστήμιο Bocconi στο Μιλάνο προσπάθησε, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, να ευνουχίσει έναν άντρα ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του τον Μάιο του 2014.
Οι αρχές συνέλαβαν το άρρωστο ζευγάρι στις 28 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους με την υποψία της επίθεσης με οξύ στο πρόσωπο και το σώμα του πρώην φίλου της Pietro Barbini.
Ο 22χρονος είχε εγκαύματα τρίτου βαθμού και βλάβες στο δεξί του μάτι μετά την επίθεση που δέχτηκε.
Η νεαρή Ιταλίδα είπε ότι θα έκανε κάτι κακό για τον μεσίτη ακινήτων σύντροφό της που της ζήτησε να φτιάξει μια λίστα με τους πρώην της.
Ένα από τα σχέδιά τους περιελάμβανε να ταξιδέψουν στο Λονδίνο και να επιτεθούν σε έναν άντρα που φλέρταρε με τη Lovato στην Ίμπιζα.
Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης το ενδεχόμενο το ζευγάρι να επιχείρησε παρόμοιες επιθέσεις και κατά άλλων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ένας άντρας με τα αρχικά G.C. που κατάφερε να αποφύγει το οξύ.
Είχαν αγοράσει όπλα μπογιάς, σπρέι πιπεριού και οξύ πριν από τη σύλληψή τους, ενώ τον Φεβρουάριο συνελήφθη και ο 32χρονος φερόμενος συνεργός τους Andrea Magnani


Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Διαβάστε ακόμη 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Aκολουθούνκι άλλες «καυτές»
 Αποκαλύψεις…



Αν σας αρεσε:
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας 
   


===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση