Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! Δωρέα για τους σεισμόπληκτους του Νεπάλ μέσω Facebook!

alt


Δύο εκατομμύρια δολάρια προσπαθεί να συγκεντρώσει το Facebook για τους σεισμόπληκτους του Νεπάλ προκειμένου να συνεισφέρει στο έργο των οργανισμών που παρέχουν βοήθεια τοπικά.

Έτσι τις τελευταίες ώρες, μέσα από ένα μήνυμα, το διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης απηύθυνε έκκληση στους χρήστες του ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό κάνοντας δωρεά στην μη κυβερνητική οργάνωση International Medical Corps, η οποία έχει στείλει ομάδες διάσωσης στην πληγείσα περιοχή.

«Ο κόσμος εκφράζει την επιθυμία να προσφέρει βοήθεια στα θύματα του σεισμού που έπληξε τους πολίτες του Νεπάλ, της Ινδίας και του Μπανγκλαντές», ανακοίνωσε η διεύθυνση του Facebook.



Ο οργανισμός «Medical Corps» χρησιμοποιεί φορητές ιατρικές μονάδες για να παρέχουν κρίσιμης σημασίας ιατρική φροντίδα και φάρμακα στις περιοχής που έχουν πληγεί περισσότερο από τον σεισμό. Διανέμουν κιτ υγιεινής, ταμπλέτες απολύμανσης νερού κι άλλα αναλώσιμα για να προστατεύσουν την υγεία των ανθρώπων.

Το Facebook ενεργοποίησε επίσης ένα σύστημα συναγερμού, το «Safety Check», που επιτρέπει σε όσους βρίσκονται στην περιοχή της καταστροφής να ειδοποιούν φίλους και συγγενείς για την κατάστασή τους.

Από το περασμένο Σαββατοκύριακο που τέθηκε σε εφαρμογή το σύστημα αυτό στο Νεπάλ, όπως και σε ορισμένες περιοχές του Μπανγκλαντές, της Ινδίας και του Μπουτάν, "εκατομμύρια άνθρωποι ειδοποίησαν ότι είναι σώοι και αβλαβείς, ενώ δεκάδες εκατομμύρια είπαν ότι κάποιος τον οποίο γνωρίζουν είναι καλά στην υγεία του".



«Σε περιόδους κρίσης, είδαμε ανθρώπους να στρέφονται στο Facebook για να μάθουν τι συνέβη, να μοιραστούν εμπειρίες τους, να προσφέρουν στήριξη και να υποστηριχθούν», αναφέρει η διεύθυνση του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης.



Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Διαβάστε ακόμη 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Aκολουθούνκι άλλες «καυτές»
 Αποκαλύψεις…



Αν σας αρεσε:
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας 
   


===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
Σημείωση                                           
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση