Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο Ιουδαίος Ισαάκ Ασίμοφ, πριν 50 χρόνια, βρήκε τα πάντα για το 2014…(δηλαδή του τα είχανε πει)

alt

Το 1964, ο φημισμένος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας, Ισαάκ Ασίμοφ, προσπάθησε να μαντέψει το πώς θα έχει επηρεάσει η τεχνολογία τη ζωή το 2014.

Χρησιμοποιώντας το χάρισμά του να οραματίζεται την τεχνολογία, ο Ασίμοφ, αποδεικνύεται ιδιαίτερα ακριβής στις προβλέψεις του, έπειτα από 50 χρόνια. 

Τονίζεται βέβαια, το γεγονός ότι…εντελώς τυχαία ήταν και αυτός Ιουδαίος…για την ακρίβεια χαζαροεβραίος, οπότε όχι μόνο του ανοίξαν όλοι οι δρόμοι της επιτυχίας…αλλά και πολλά απο αυτά που θεωρούμε ως προβλέψεις, ήταν ήδη προγραμματισμένα απο το Ιουδαικό λόμπυ και ο ίδιος είχε την έγκαιρη ενημέρωση…. Αμερικανάκια δεν είμαστε..



Πριν προχωρήσουμε στις υποτιθέμενες προφητείες ας δούμε το σχετικό κομμάτι στα Αγγλικά ΕΔΩ

Φυσικά το νοητικά εξελιγμένο λήμμα στα ελληνικά…δεν λέει κουβέντα για την καταγωγή του …προφήτη, κλικ ΕΔΩ


Ο Ισαάκ Ασίμωφ, αποτελεί και αυτός μια χαρακτηριστική περίπτωση χαζαροιουδαίου, που έκανε εισοδισμό στην αγγλοσαξωνική Αμερική με πρόσφατη συνέπεια τον Ομπάμα και απώτερη την ολοκληρωτική της καταστροφή, σημάδια της οποίας ήδη οι ευρωπαικής καταγωγής πολίτες της , ολοένα και περισσότερο συνειδητοποιούν….


Ας δούμε λοιπόν, πως το Ιουδαικό λόμπυ είχε σχεδιάσει τον κόσμο….50 χρόνια πριν….
Να τονιστεί, ότι βάσει του Ασίμωφ, η παγκοσμιοποίηση ήδη έπρεπε να είχε επιτευχθεί…..επίσης να τονισθεί, ότι αρκετοί νοητικά καθυστερημένοι συμπατριώτες μας, γοητευμένοι απο το όνομα του εν λόγω, εύχονται για κάτι τέτοιο….για το καλό της ανθρωπότητας…. δήθεν.


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Το ξεζούμισμα της φύσης
«Ο άνθρωπος θα συνεχίσει να απομυζά τη φύση, ώστε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που να του ταιριάζει καλύτερα».

Ο άνθρωπος συνεχίζει να πληγώνει τη φύση, για να παίρνει τις πρώτες ύλες που απαιτούνται, για την κατασκευή των καταναλωτικών αγαθών του.

«Μαγικές» συσκευές κουζίνας

«Οι συσκευές της κουζίνας θα είναι τόσο εξελιγμένες, που θα ετοιμάζουν προπαρασκευασμένα γεύματα και θα ζεσταίνουν νερό, το οποίο θα μετατρέπουν σε καφέ».

Ποιο σπίτι, σήμερα, άραγε, δεν έχει εξελιγμένη καφετιέρα που να χρησιμοποιεί κάψουλες, ή φούρνο μικροκυμάτων, που ζεσταίνει έτοιμα, προμαγειρεμένα γεύματα;

Έτοιμα γεύματα

«Ολοκληρωμένα γεύματα και δείπνα, με το φαγητό ημιμαγειρεμένο, θα αποθηκεύονται σε καταψύκτες, μέχρι να έρθει η ώρα να καταναλωθούν».


Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες σίτισης παγκοσμίως, απασχολούνται με την αγορά του προμαγειρεμένου γεύματος.

Ασύρματη τεχνολογία

«Οι ηλεκτρικές συσκευές το 2014 δεν θα έχουν καλώδια φυσικά».

Μπορεί να μην ισχύει για όλες τις συσκευές, ωστόσο η ασύρματη τεχνολογία έχει μπει εδώ και πολλά χρόνια στις ζωές μας και ειδικά για μικρές φορητές συσκευές.

Αυτόματος πιλότος

«Μεγάλη προσπάθεια θα καταβληθεί, ώστε να κατασκευαστούν αυτοκίνητα με ρομποτικό εγκέφαλο. Οχήματα που για συγκεκριμένες διαδρομές θα προγραμματίζονται και θα φτάνουν ως εκεί, χωρίς την παρέμβαση των αργών αντανακλαστικών ενός ανθρώπου οδηγού».



Εκτός από τα αεροσκάφη, που χρησιμοποιούν προγράμματα αυτόματης πλοήγησης, πλέον και η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία ερευνά και εξελίσσει την τεχνολογία της πλοήγησης μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, που θα μειώσει τους κινδύνους που παρουσιάζονται εξαιτίας ανθρωπίνων λαθών.

Χωρίς επαφή με το έδαφος

«Θα υπάρξει αυξανόμενη έμφαση, στα μέσα μεταφοράς που θα έχουν τη μικρότερη δυνατή επαφή με το έδαφος».



Ήδη, η Ιαπωνία και η Γερμανία διαθέτουν τρένα, τα οποία, χρησιμοποιώντας μαγνήτες αντί για ρόδες, αιωρούνται μερικά εκατοστά πάνω από τις ράγες, χωρίς να υπάρχει κάποια επαφή της αμαξοστοιχίας με το έδαφος.

Η κατάκτηση του Άρη

«Μέχρι το 2014, στο Άρη θα έχουν προσεδαφιστεί μόνο μη επανδρωμένα σκάφη, αλλά μία επανδρωμένη αποστολή θα βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Σε μια πιθανή «έκθεση του μέλλοντος» το 2014, θα υπάρχει μακέτα μίας ανθρώπινης αποικίας στον Άρη».



Τα σχόλια περιττά. Μη επανδρωμένα σκάφη έχουν όντως προσεδαφιστεί στον Άρη και οι μεγάλες δυνάμεις του διαστήματος σχεδιάζουν ήδη την επανδρωμένη αποστολή, αλλά και το πώς θα γινόταν εφικτό να μετοικίσει ο άνθρωπος στον κόκκινο πλανήτη.

Τέλος στο περπάτημα

«Για μικρές αποστάσεις, κινούμενοι διάδρομοι (με καθίσματα στις πλευρές και χώρο για όρθιους στη μέση), θα κάνουν την εμφάνισή τους σε διάφορα σημεία των μεγαλουπόλεων».



Αν και με μερικές… αστοχίες στη μορφή της, ο Ισαάκ Ασίμοφ είναι προφανές ότι προέβλεψε την ανακάλυψη της κυλιόμενης σκάλας.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός

«Το 2014, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο παγκόσμιος πληθυσμός να είναι περίπου 6,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι, ενώ εκείνος των ΗΠΑ να είναι 350 εκατομμύρια άνθρωποι».



Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι 6,7 δισεκατομμύρια άνθρωποι, ενώ εκείνος των ΗΠΑ ξεπερνάει τα 317 εκατομμύρια. Μπορεί και να ήταν απλά μαθηματικά, για να φτάσει κανείς σε αυτό το συμπέρασμα το 1964, αλλά ο Ασίμοφ το πέτυχε κι αυτό.

Τηλεπικοινωνία σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη

«Σύγχρονοι δορυφόροι, σκορπισμένοι στο διάστημα, θα κάνουν εφικτή την τηλεφωνική κλήση σε οποιοδήποτε σημείο της γης».



Η βιντεοκλήση

«Οι επικοινωνίες θα αποκτήσουν και εικόνα, εκτός από ήχο και θα βλέπουμε τον συνομιλητή, εκτός από το να τον ακούμε».



Τρισδιάστατη τηλεόραση

«Ένα από τα πιο δημοφιλή εκθέματα σε μία τεχνολογική έκθεση του 2014, θα είναι μία τρισδιάστατη τηλεόραση σε φυσικό μέγεθος, στην οποία θα προβάλλονται παραστάσεις μπαλέτου».



Η εξέλιξη της ρομποτικής

«Τα ρομπότ δεν θα είναι πολύ κοινά, ούτε πολύ καλά, αλλά θα υπάρχουν».



Φυλή φροντίδας μηχανών

«Στον κόσμο του 2014, κάποιες δουλειές ρουτίνας ο άνθρωπος θα μπορεί να τις κάνει καλύτερα από τις μηχανές. Η ανθρωπότητα θα έχει γίνει κυρίως μια φυλή προστασίας των μηχανών».



Η παγκόσμια βιομηχανία στηρίζεται πλέον στην τεχνολογία και τις μηχανές, ωστόσο, τα καλύτερα προϊόντα παραμένουν τα χειροποίητα. Ακόμη μία επιβεβαίωση του Ασίμοφ.

Η βαρεμάρα

«Ακόμη κι έτσι, με τόση τεχνολογία, η ανθρωπότητα θα υποφέρει βαριά από την ασθένεια της βαρεμάρας».




Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του Παράτολμου Έλληνα
Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Διαβάστε ακόμη 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Aκολουθούνκι άλλες «καυτές»
 Αποκαλύψεις…



Αν σας αρεσε:
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας 
   


===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
Σημείωση                                           
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση