Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τουρκική βάση υποστήριξης του ISIS, με τις ευλογίες της Χίλαρυ.

 alt

Η Τουρκία κατευθύνει τον αγώνα των ανταρτών του ISIS εναντίον του Μπασάρ Άσαντ, μετά από σύσταση

μυστικής βάσης στα σύνορά της με τη Συρία, με τη βοήθεια από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία.

 Απο εκεί προμηθεύει όπλα για την «εξέγερση» όπως μετέδωσε το πρακτορείο το Reuters.
Δεν είναι σαφές πόσο καιρό λειτουργεί η βάση, που περιγράφεται ως «νευραλγικό κέντρο» στην εκστρατεία κατά του Ασάντ, και η θέση του δίνεται μόνον ως «Adana», μια πόλη περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα. Στα Άδανα είναι και η βάση του Ιντσιρλίκ, μια τεράστια αεροπορική βάση από κοινού από την Τουρκία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και δεν είναι σαφές εάν έχει χρησιμοποιηθεί για αυτή τη λειτουργία.


Battle of Palmyre btw #SAA and #ISIS with Turkey's help

«Τρεις κυβερνήσεις προμηθεύουν όπλα: Τουρκία, το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία,» είπε η πηγή στο Reuters, σύμφωνα με πληροφορίες που βασίζονται στη Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ.
Η πηγή ισχυρίζεται η βάση συστάθηκε κατόπιν αιτήματος του Σ.Αραβα αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών πρίγκιπα Abdulaziz bin Abdullah al-Saud κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία. 


Η Τουρκία ανέλαβε την ιδρύθηση της βάσης.

Ανοργάνωτοι και με κακή εκπαιδευση οι αντάρτες του ISIL, όταν η εξέγερση κατά του προέδρου Άσαντ ξεκίνησε πριν από 18 μήνες, τωρα είχαν μια σειρά από επιτυχίες εναντίον του Συριακού τακτικού στρατού, όπως είδαμε και στην μαχη για τον έλεγχο της Palmyra.
Οι επιτυχίες αυτές μπορούν να έχουν γίνει δυνατες μονο μέσω της σταθερής ροής όπλων από τη θέση των Αδάνων, οι περισσότερες από τις οποίες φαίνεται να έχουν αγοραστεί παράνομα για να καλύφθούν οι διαδρομές των χορηγών.

«Όλα τα όπλα είναι ρωσική. Ο προφανής λόγος είναι ότι οι αντάρτες της Συρίας εκπαιδευμένοι να χρησιμοποιούν ρωσικά όπλα, και επειδή οι Αμερικανοί δεν θέλουν τα χέρια τους σε αυτό.

 Όλα τα όπλα είναι από τη μαύρη αγορά,» ισχυρίζεται η πηγή, η οποία λέει ότι τα όπλα λαμβάνονται επίσης από τη λεηλασία όπλων.

Ο Ερντογκαν έχει μεγάλη υποστήριξη στην Τουρκική αυτή πρωτοβουλία από τις ΗΠΑ, φυσικά από ποιον άλλον την Hillary Clinton!

«Πρέπει να πω ότι είμαστε επίσης την αύξηση των προσπαθειών μας να βοηθήσουμε την αντιπολίτευση της Συρίας» δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον την Τρίτη. Ετσι οι δυνάμεις των ΗΠΑ που σταθμεύουν στην περιοχή, αν και δεν συμμετέχουν ενεργά στην παράνομη αυτή βάση, κάνουν τα «στραβά μάτια» όταν περνάει ο βαρύς οπλισμός κάτω από την μύτη τους.
hellasforce.com/

Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του Παράτολμου Έλληνα
Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Διαβάστε ακόμη 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Aκολουθούνκι άλλες «καυτές»
 Αποκαλύψεις…



Αν σας αρεσε:
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας 
   


===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
Σημείωση                                           
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση