Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Γονατίστε τον Τσίπρα! {βίντεο}

alt

ΗΜΕΡΕΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ
Είχαμε αποκαλύψει προ μηνών το γραφείο «Lobbying» που έχει

ιδρυθεί στις Βρυξέλλες από τους ντόπιους νταβατζήδες, με σκοπό να σαμποτάρει κάθε προσπάθεια της Ελληνικής κυβέρνησης για έντιμο συμβιβασμό. 

Το «γραφείο» αυτό λειτουργεί και με συμμετοχή ελληνόφωνων ευρωβολευτών, κατά τα πρότυπα του γραφείου που είχαν στήσει οι νταβατζήδες, όταν η Ελληνική κυβέρνηση προσπαθούσε να σπάσει την γάγγραινα της διαπλοκής με τον «Βασικό Μέτοχο». 


Το συντονιστικό αυτό του «εθνικού σαμποτάζ» ευθύνεται για όλες τις παλινωδίες και τις περίεργες απαιτήσεις, κυρίως του ΔΝΤ, αφού η ΕΚΤ έχει απεμπλακεί από τον θανάσιμο εναγκαλισμό του Σόιμπλε. 

Το αντεθνικό σκεπτικό που πλασάρουν είναι τα ανοίγματα της «κομμουνιστικής κυβέρνησης» με τον Πούτιν, ο πόλεμος σε «παραδοσιακές οικογένειες – συμμάχους της Ευρώπης» που στήριξαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις για να εφαρμόσουν το «πρόγραμμα σωτηρίας»!


Τα δικά τους παιδιά δηλαδή!
Οι στενές σχέσεις που έχουν με το ΔΝΤ και την Λαγκάρντ προσωπικά, ειδικά «νταβατζήδες» ασχολούμενοι με τα εξοπλιστικά και την διακίνηση μίζας που γινόταν σε πολιτικούς μέσω των επιχειρήσεων τους, έχουν πείσει για την αναγκαιότητα της ταπείνωσης Τσίπρα, αφού το γκρέμισμα της κυβέρνησης τους πρώτους δύο μήνες δεν κατέστη εφικτό.
Είναι το ίδιο συντονιστικό που επαναφέρει Σημίτηδες, Γιάννους, Πάχτες και Ραγκούσηδες ως ευρωπαϊστές πολιτικούς, ως άλλες Τιμοσέκνο στο Μεϊντάν που στήνουν με συγκεντρώσεις όπου δυστυχώς συμμετέχουν και πολλοί πολίτες εν αγνοία τους.
Είναι το ίδιο συντονιστικό που οργάνωσε το Bank Run για να φτάσει η κυβέρνηση γονατισμένη στην διαπραγμάτευση.

Είναι τα ίδια συμφέροντα που εάν δεν γκρεμιστούν και όλο το δημόσιο να απολύσεις, πάλι σε λίγα χρόνια θα μιλάς για χρεοκοπία.

Η απάντηση λοιπόν μπορεί να είναι μόνον μία:


olympia.gr/

Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του Παράτολμου Έλληνα
Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Διαβάστε ακόμη 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Aκολουθούνκι άλλες «καυτές»
 Αποκαλύψεις…



Αν σας αρεσε:
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας 
   


===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
Σημείωση                                           
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση