Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΡΙΛΕΡ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ! Σενάρια συνωμοσίας και αποκαλύψεις για το σκοτεινό παρελθόν του


Ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στον κόσμο.
Είχε στη διάθεσή του πλούτη και ζούσε μια ζωή που άλλοι θα μπορούσαν μόνο στα όνειρα τους. Ήταν ο μεγαλύτερος γιος του σείχη του Ντουμπάι Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ και είχε όλο το μέλλον μπροστά του.

Γι’ αυτό και ο θάνατός του σείχη Ρασίντ από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 33 ετών προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Τώρα λίγες μέρες μετά το θάνατό του έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις για χρήση ναρκωτικών και στεροειδών, για επισκέψεις σε κλινικές αποτοξίνωσης, ακόμη και για δολοφονία ενός εργαζόμενου στο παλάτι.





Όλα αυτά ήταν κοινό μυστικό στη υψηλή κοινωνία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Πολλοί δεν μπορούν να μην επισημάνουν το γεγονός ότι μέχρι το 2008 ήταν διάδοχος του θρόνου. Τότε ο πατέρας του έλαβε την απόφαση ο τίτλος να πάει στο νεαρότερο αδελφό του σείχη Χαμντάν με τη δικαιολογία ότι ήταν καλύτερος για αυτό το ρόλο, ενώ τα τελευταία χρόνια ο Ρασίντ είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο λόγος; Ο Ρασίντ σκότωσε ένα βοηθό στο γραφείο του πατέρα του χάνοντας την ευκαιρία του να είναι ο διάδοχος. Αν και η ταυτότητα του θύματος δεν έγινε γνωστή η δολοφονία φέρεται να έγινε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου οργής λόγω των στεροειδών. Άλλες καταγγελίες κάνουν λόγο για πάρτι με σεξ και ναρκωτικά – κοκαΐνη και χασίς – στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας που μπορούσαν να συμμετέχουν μόνο οι πολύ πλούσιοι.



Βρετανός υπάλληλος που εργαζόταν για την οικογένεια αναφέρει ότι ήταν ναρκομανής και ότι η οικογένειά του τον ανάγκασε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης. Ο ίδιος υπάλληλος αργότερα βρέθηκε σε δικαστική διαμάχη με την οικογένεια που έληξε υπέρ της οικογένειας Αλ Μακτούμπ. 


Ήδη από τότε ο Ρασίντ είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο μέχρι και πριν από μερικές ημέρες που βρέθηκε ξανά λόγω του θανάτου του.
medicalland.gr

===========================================================================================================
Σημείωση                                           
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
===================================================================

Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του Παράτολμου Έλληνα
Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Διαβάστε ακόμη 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Aκολουθούνκι άλλες «καυτές»
 Αποκαλύψεις…



Αν σας αρεσε:
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας 
   


===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση