Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Που θα στείλει ο Πούτιν τους τζιχαντιστές που συλλαμβάνονται στη Συρία


Μια πηγή της Χεζμπολάχ, μια σιιτική ομάδα εγγύς της Τεχεράνης, ανέφερε ότι υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του
Μπασάρ Ελ-Άσαντ σχετικά με τους τζιχαντιστές αιχμαλώτους που θα συλλαμβάνονται τώρα στη Συρία. Όσοι δεν είναι Σύροι πολίτες, όπως οι Σαουδάραβες, Καταριανοί, Κουβειτιανοί, Τούρκοι εκπαιδευτές τους, οι οποίοι θα συλληφθούν από το συριακό στρατό […]
Written by: I.K


Μια πηγή της Χεζμπολάχ, μια σιιτική ομάδα εγγύς της Τεχεράνης, ανέφερε ότι υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Μπασάρ Ελ-Άσαντ σχετικά με τους τζιχαντιστές αιχμαλώτους που θα συλλαμβάνονται τώρα στη Συρία.


Όσοι δεν είναι Σύροι πολίτες, όπως οι Σαουδάραβες, Καταριανοί, Κουβειτιανοί, Τούρκοι εκπαιδευτές τους, οι οποίοι θα συλληφθούν από το συριακό στρατό θα παραδοθούν στους Ρώσους. 



Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η Ρωσία θα τους επιβιβάσει στα αεροσκάφη AN-124 τα οποία μεταφέρουν καθημερινά όπλα και πυρομαχικά προς τη Συρία, κατά την επιστροφή τους στη Ρωσία.



Το πετρελαϊκό κοίτασμα Vankor στα βόρεια της επαρχίας Krasnoyarsk της Σιβηρίας, περιέχει 520 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου και 95 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου. Είναι το μεγαλύτερο βιομηχανικό έργο της Ρωσίας για τα επόμενα 10 χρόνια. Η Ρωσία σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου αυτού του κοιτάσματος από 442.000 βαρέλια / ημέρα στα 1 εκατομμύριο βαρέλια την ημέρα. Περαιτέρω σχεδιάζει την κατασκευή ενός γιγαντιαίου αγωγού φυσικού αερίου και πετρελαίου για την τροφοδοσία της Κίνας.



Το μόνο πρόβλημα είναι το εργατικό δυναμικό, το έργο απαιτεί περίπου 14.000 έως 25.000 εργαζομένους και δεν είναι εύκολο να τους προσελκύσεις σε αυτήν την ακατοίκητη περιοχή, δεδομένου ότι η εκμετάλλευση βρίσκεται πέρα ​​από τον Αρκτικό Κύκλο , σε γεωγραφικό πλάτος 68 μοίρες βόρεια της Σιβηρίας. Η Ρωσία θέλει να καλύψει την έλλειψη εργατικού δυναμικού, με τη δημιουργία στρατοπέδων επανεκπαίδευσης μέσω εργασίας για τους αιχμαλώτους από το ΙΚ που συλλαμβάνονται στη Συρία.



Οι ελάχιστες θερμοκρασίες που καταγράφονται κάθε χρόνο στην περιοχή είναι κοντά στους -60 ° C, και παραμείνουν κάτω από το μηδέν οχτώ μήνες το χρόνο. Οι «κυνηγοί κεφαλών», οι οποίοι θα ήθελαν να μπουν στον πειρασμό να διαφύγουν από τα ρωσικά στρατόπεδα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πρώτες ανθρώπινες εστίες βρίσκονται 1.000 χιλιόμετρα μακριά, και ότι η περιοχή είναι γεμάτη με πολικές αρκούδες.



Η πηγή της Χεζμπολάχ πρότεινε χαριτολογώντας ότι η CIA θα πρέπει να αλλάξει τις θέσεις εκπαίδευσης των ισλαμιστών ανταρτών μεταφέροντας τις στην Αλάσκα.
infognomonpolitics

Σημείωση                                           
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
===================================================================

Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του Παράτολμου Έλληνα
Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Διαβάστε ακόμη 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Aκολουθούνκι άλλες «καυτές»
 Αποκαλύψεις…



Αν σας αρεσε:
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας 
   


===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση