Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η σπαρακτική έκκληση για βοήθεια- Αυτή είναι η γυναίκα που αγνοείται στο Καματερό (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)


Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της γυναίκας του που αγνοείται από χθες μετά τις πλημμύρες στο Καματερό.
Τις φωτογραφίες της έδωσε στη δημοσιότητα ο σύζυγός της 43χρονης Ελένης Παραγκούλια στο protothema.gr. Η αγνοούμενη είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.



 Η σύζυγος και μητέρα ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης από το σπίτι της, με το αυτοκίνητό της, για να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο.
Ωστόσο, στη διαδρομή και πριν προλάβει να φτάσει στο σχολείο, το αυτοκίνητό της ακινητοποιήθηκε λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας στην οδό Ζέρβα και Πετμεζά, πολύ κοντά στα έργα της νέας χάραξης της Θηβών.



Στο συγκεκριμένο σημείο περνάει ένα ρέμα το οποίο καταλήγει στον Κηφισό. Από εκείνη την ώρα η άτυχη μητέρα αγνοείται. Ο άντρας της ειδοποίησε χθες τις αρχές, όταν είδε πως οι ώρες περνούσαν και η σύζυγός του δεν επικοινωνούσε μαζί του. Ο ίδιος βγήκε στους δρόμους για να αναζητήσει την 43χρονη, όμως, έπαθε σοκ όταν εντόπισε το αυτοκίνητό της αναποδογυρισμένο στο ρέμα.







tragiko.net


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ






 ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ !!!
Data hosted with ♥ by Pastebin.com - Download Raw - See Original

Σημείωση                                           
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
===================================================================