Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αυτές είναι οι οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας που υπέγραψε ο Πούτιν!


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε το διάταγμα που καθιερώνει ένα πακέτο οικονομικών κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας
λόγω της κατάρριψης του ρωσικού Su-24 στη Συρία.

Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν τον περιορισμό των δραστηριοτήτων αρκετών τουρκικών εταιρειών και την εισαγωγή ορισμένων τουρκικών εμπορευμάτων στη Ρωσία.

Πρόκειται για ένα διάταγμα που περιλαμβάνει «μέτρα που προβλέπουν την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας και την προστασία των πολιτών της από εγκληματικές και άλλες παράνομες πράξεις, καθώς και την επιβολή ειδικών οικονομικών μέτρων απέναντι στην Τουρκική Δημοκρατία», όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου.


Σύμφωνα με το διάταγμα, οι εισαγωγές ορισμένων προϊόντων τουρκικής προέλευσης θα απαγορευθούν, ή περιοριστούν προσωρινά.

Ένας αριθμός τουρκικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία επίσης θα περιοριστεί.

Οι εργοδότες στη Ρωσία θα απαγορεύεται να προσλαμβάνουν Τούρκους υπηκόους για εργασία από την 1η Γενάρη 2016.

Η απαγόρευση θα θίξει μόνο τους νέους εργαζομένους, αναφέρει το διάταγμα, προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι που έχουν ήδη προσληφθεί επισήμως από τις 31 Δεκεμβρίου, 2015 δεν υπόκεινται σε κυρώσεις.

Ο πρόεδρος κατεύθυνε την κυβέρνηση να επιβάλει απαγόρευση στις πτήσεις τσάρτερ μεταξύ της Ρωσίας και της Τουρκίας. Τα ρωσικά ταξιδιωτικά γραφεία έχουν ενημερωθεί να σταματήσουν την πώληση εκδρομών στην Τουρκία, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Η κυβέρνηση είναι επίσης επιφορτισμένη με την ενίσχυση των ελέγχων ασφάλειας σε ρωσικά λιμάνια της Αζοφικής και της Μαύρης Θάλασσας. Πρέπει να εμποδίζεται η παράνομη παρουσία και κίνηση των τουρκικών πλοίων κοντά στους θαλάσσιους λιμένες, αναφέρει επίσης το διάταγμα.

Η μεταφορά τουρκικών προϊόντων στη Ρωσία για προσωπική χρήση δεν θα περιοριστεί, σύμφωνα με το διάταγμα.

Το ελεύθερο καθεστώς βίζα για τους Τούρκους υπηκόους που ταξιδεύουν στη Ρωσία θα ανασταλεί, αρχής γενομένης από το 2016, αναφέρεται στο διάταγμα που υπέγραψε ο Ρώσος ηγέτης.
Δεν θα επηρεάσει όσους έχουν άδεια παραμονής, καθώς και Τούρκους διπλωμάτες που εργάζονται στις τουρκικές πρεσβείες και προξενεία στο έδαφος της Ρωσίας και των οικογενειών τους.

Ο κατάλογος των συμβάσεων που δεν θα επηρεαστούν από τα νέα οικονομικά μέτρα θα καταρτιστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο, είπε το Κρεμλίνο είπε στη Σαββατιάτικη δήλωσή του.



Σημείωση                                           
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
===================================================================

Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του Παράτολμου Έλληνα
Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Διαβάστε ακόμη 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Aκολουθούνκι άλλες «καυτές»
 Αποκαλύψεις…



Αν σας αρεσε:
Κοινοποιήστε το στους φίλους σας 
   


===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση