Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ!!! ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ...


Το συριακό καθεστώς προειδοποίησε εναντίον οποιασδήποτε ξένης χερσαίας επέμβασης στο έδαφός της Συρίας,

μετά τις πληροφορίες για ενδεχόμενες αποστολές σαουδαραβικών και τουρκικών στρατευμάτων στην εμπόλεμη χώρα.

«Οποιαδήποτε χερσαία επέμβαση στο συριακό έδαφος χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης συνιστά επίθεση ενώπιον της οποίας θα πρέπει να αντισταθούμε», δήλωσε ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών Ουαλίντ Μουάλεμ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Δαμασκό, η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση.


«Ας μην σκεφτεί κανένας να επιτεθεί στη Συρία ή να παραβιάσει την κυριαρχία της διότι θα τους στείλουμε πίσω στη χώρα τους, είτε είναι Σαουδάραβες είτε Τούρκοι, μέσα σε ξύλινα φέρετρα», πρόσθεσε.

«Αυτή θα είναι η τύχη όποιου θελήσει να συμμετάσχει μαζί με τους τρομοκράτες στην επίθεση εναντίον της Συρίας», δήλωσε ακόμη ο υπουργός, την ώρα που τα στρατεύματα του καθεστώτος έχουν σημειώσει πολυάριθμες επιτυχίες έναντι των ανταρτών, μετά την επέμβαση της συμμάχου του, Ρωσίας, στη σύγκρουση, στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μουάλεμ υποστήριξε ακόμη πως μια κατάπαυση του πυρός είναι δύσκολη ή και αδύνατη πριν σφραγισθούν τα σύνορα με την Τουρκία και την Ιορδανία και πριν συμφωνηθεί ποιες είναι οι τρομοκρατικές οργανώσεις που επιχειρούν στη Συρία.
Ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών είπε ότι επικαλείται τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «μια κατάπαυση του πυρός δεν είναι δυνατή πριν τεθούν υπό έλεγχο τα σύνορα με την Τουρκία και την Ιορδανία και πριν υπάρξει συμφωνία πάνω σ' έναν κατάλογο με τις τρομοκρατικές οργανώσεις».


Οι ανταρτικές οργανώσεις που πολεμούν εναντίον του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ ανεφοδιάζονται μέσω τόσο της Τουρκίας, όσο και της Ιορδανίας.
Το καθεστώς του κ. Άσαντ θεωρεί τόσο τους Σύρους αντάρτες όσο και τους τζιχαντιστές «τρομοκράτες» στην υπηρεσία περιφερειακών δυνάμεων, όπως η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και το Κατάρ.

Την Πέμπτη, Σαουδάραβας στρατηγός υποστήριξε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η χώρα του, η οποία είναι ένας από τους βασικούς υποστηρικτές της συριακής εξέγερσης, θα ήταν έτοιμη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε χερσαία επιχείρηση στη Συρία αποφάσιζε ο υπό τις ΗΠΑ συνασπισμός κατά των τζιχαντιστών.


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
===================================================================

Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του Παράτολμου Έλληνα
Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Διαβάστε ακόμη 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Aκολουθούνκι άλλες «καυτές»
 Αποκαλύψεις…





 Δείξτε ότι σαςενδιαφέρει αυτή η Σελίδα κάνοντας "like". Κοινοποιήστε το να το δουν και η φίλοι σας!!!  


===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση