Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Λεβέντης: «Λέτε ότι είναι διαπλοκόμενοι. Εσείς τι θα φέρετε; Αγίους;» (βίντεο)


Αναφορικά δε με την συζητούμενη στην Βουλή τροπολογία για τα τηλεοπτικά κανάλια είπε ότι «η διαπλοκή δεν πατάσσεται με την

διαπλοκή» και πως «Γιατί δεν κάνετε το απλό; Βάλτε τους κανόνες. Να δίνουν κάθε χρόνο 1 εκατ. ευρώ και αν δεν τηρούν τους κανόνες να κλείνουν. Να κλείνουν όχι γιατί το θέλετε εσείς αλλά γιατί δεν τηρούν τους κανόνες» ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε «Σας τιμά να κλείνετε κανάλια; Λέτε ότι είναι διαπλοκόμενοι. Εσείς τι θα φέρετε; Αγίους; Αν είναι διαπλεκόμενοι γιατί είστε κάθε μέρα στα κανάλια τους;».


Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι «Αν αυτή η αίθουσα είχε άντρες τίμιους και σωστούς δεν θα είχε φτάσει στην πτώχευση» ενώ εκτίμησε ότι πολύ σύντομα θα προκύψει η ανάγκη οικουμενικής κυβέρνησης.

«Ο κ. Τσίπρας λέει όλους διαπλεκόμενους και ακροδεξιούς. Οταν φτάνει σε αυτό το σημείο έχει χάσει την εξουσία. Παραμένει γιατί τον χειροκροτείτε όλοι σήμερα. Όταν χάσει και αυτό θα παραιτηθεί. Μην γελάτε γιατί μπορούμε να φωτογραφηθούμε και να τα θυμηθούμε σε λίγες εβδομάδες» σημείωσε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει «Δεν είναι ήττα του Τσίπρα να χάσει την εξουσία είναι γενναιότητα. Πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Γιώργο Παπανδρέου την πράξη τιμιότητας να παραιτηθεί με εκατόν εξήντα τόσους βουλευτές».




Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε «ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα πάει μόνος του. Όλα πάνε στραβά αλλά κάνει τα στραβά μάτια. Λέει ακροδεξιούς τους αγρότες που πριν ανέβαινε μαζί τους στα τρακτέρ. Δεν είναι τίμια διαγωγή αυτή του πρωθυπουργού».

«Η ΕΡΤ από το πρωί μεχρι το βράδυ είναι λιβανιστήρι. Τελικά δεν θα προλάβετε να κλείσετε τα ιδιωτικά κανάλια αλλά θα κλείσει η ΕΡΤ» εκτίμησε σε άλλο σημείο για να υποστηρίξει «Από το 2009 ήσασταν κατά του μνημονίου και μια ωραία νύκτα του Ιουλίου καταλάβατε ότι όσα λέγατε είναι ασυναρτησίες και υπογράψατε. Και όσα λέγατε τα μετατρέψατε σε κόπανο κατά των αγροτών, των συνταξιούχων και των ελεύθερων επαγγελματιών. 


Οι αγρότες υποφέρουν. 
Υπάρχουν και οι φεουδάρχες αλλά δεν μπορείτε να δείχνετε τους φεουδάρχες για να τσακίσετε τους πολλούς. Όπως το πάτε θα εκλείψουν οι αγρότες».


hellasforce.com


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
===================================================================

Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του Παράτολμου Έλληνα
Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Διαβάστε ακόμη 

Μείνετε συντονισμένοι στο 
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Aκολουθούνκι άλλες «καυτές»
 Αποκαλύψεις…





 Δείξτε ότι σαςενδιαφέρει αυτή η Σελίδα κάνοντας "like". Κοινοποιήστε το να το δουν και η φίλοι σας!!!  


===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση