Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τσιπρα η κρεμάλα είναι πολύ «λίγη» για σένα.


O Τσιπρας νόμιζε ότι με το να το κάνει πλακάκια με τους
Τούρκους για να εκβιάσει την Ευρώπη με τους λαθρομετανάστες, θα κέρδιζε την αναθεώρηση του χρέους.

Όποιος τον συμβούλευε για κάτι τέτοιο είναι πολύ ηλίθιος. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ οδυνηρό για την χώρα. 

Δεν ξέρει ότι οι τούρκοι είναι ρουφιάνοι και κάρφωσαν το σχέδιο; Αποτέλεσμα; Έκλεισαν τα σύνορα και θα λένε ότι τους κακοποιούμε κιόλας. 

Το ωραίο είναι ότι έχει γίνει χαλασμός κυρίου για 100.000 το πολύ λαθρομετανάστες που δεν θέλουν να μείνουν στην χώρα ,την στιγμή που η χώρα έχει ήδη δυο εκατομμύρια μόνιμους .Και νομίζουν οι κάφροι ότι δεν καταλαβαίνουμε τι παίζεται. Ο Τσίπρας για να συνεχιστεί ο εξισλαμισμός της Ελλάδας και τα συμφέροντα τρίτων στην περιοχή πήγε στη Τουρκία για να υπογράψει συνθήκες εκτός των αποφάσεων της ΕΕ.



Πέντε ελληνικά νησιά θα «εκκαθαριστούν» από πρόσφυγες πριν αρχίσει να εφαρμόζεται η προτεινόμενη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την επιστροφή των μεταναστών στην Τουρκία, γράφει το ABC News επικαλούμενο τουρκική πηγή.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι την Παρασκευή ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, που θέλησε να τηρήσει την ανωνυμία του, αποκάλυψε σε δημοσιογράφους πως οι πρόσφυγες θα απομακρυνθούν από αυτά τα νησιά (τα οποία ωστόσο δεν κατονόμασε) και θα οδηγηθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα, προκειμένου να προωθηθούν σε κέντρα φιλοξενίας.
Επανέλαβε, δε, ότι η Τουρκία θα αρχίσει να δέχεται πίσω πρόσφυγες από τη στιγμή που θα τεθεί σε ισχύ η συμφωνία με την ΕΕ, η οποία υποτίθεται ότι θα λάβει επίσημη μορφή στη Σύνοδο Κορυφής της 17ης Μαρτίου, δηλαδή την επόμενη Πέμπτη. 



Επίσης, αναφερόμενος στη συμφωνία, ο Τούρκος αξιωματούχος είπε ότι θα αποθαρρύνει την παράνομη μετανάστευση από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά και υποστήριξε ότι η Τουρκία είναι πεπεισμένη ότι οι προσφυγικές ροές θα μειωθούν σημαντικά αμέσως μόλις εφαρμοστεί η συμφωνία που έχει προτείνει η χώρα του.
Δεν παρέλειψε, δε, να σημειώσει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πληρώσει την Τουρκία για να δεχθεί πίσω τους πρόσφυγες και τους μετανάστες από την Ελλάδα. 

Νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ επιβεβαίωσε ότι η τουρκική πρόταση θα τεθεί σε ισχύ από τη στιγμή που θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας, ενώ θα αφορά τους ανθρώπους οι οποίοι θα φθάνουν από τότε και μετά παρανόμως στην Ελλαδα.
Πηγή
zoomblog.org


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
===================================================================

Εγγραφή στην λίστα ενημερώσεων του Παράτολμου Έλληνα
Πατήστε "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ" και θα ενημερώνεστε αυτόματα για όλες της ειδήσεις από τον ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ ΕΛΛΗΝΑ
Posted by Παράτολμος Ελληνας on Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
 Δείξτε ότι σαςενδιαφέρει αυτή η Σελίδα κάνοντας "like". Κοινοποιήστε το να το δουν και η φίλοι σας!!!  




===================================
Με ένα κλικ 
Κάνε φίλο σου τον  Παράτολμο Έλληνα στο 
 Facebook     Twitter  
  Google
===================================
==============================
ΣΧΟΛΙΑ

Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΣΧΟΛΙΑ Πάρτε μέρος στη συζήτηση