Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Άρχισαν τα όργανα :Υπερπτήση Τούρκικων Μαχητικών πάνω από τη ν. Ρω… Παρουσία Α/ΓΕΕΘΑ!


Υπέρπτηση Τουρκικών Αεροσκαφών πάνω απο νήσο Ρω!


Το ψάχνουν οι Τούρκοι και εδώ είναι ο Αντικειμενικός Στόχος τους που θέλουν να αποκόψουν την ΑΟΖ της Ελλάδος με Κύπρο και Αίγυπτο και ο Στόχος είναι το νησιωτικό σύμπλεγμα … Από σήμερα μπήκε σε εφαρμογή το Στρατηγικό Σχέδιο της Τουρκίας.!

Υπέρπτηση Τουρκικών Αεροσκαφών πάνω απο νήσο Ρω!





Ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16, εισήλθε στις 14:28 στο FIR Αθηνών ανατολικά της ν. Ρόδου και στις 14:44 πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν ν. Ρω, στα 27.500 πόδια. …Παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΕΘΑ στα νησιά της Μεγίστης ,Ρω και Στρογγύλης !
Ο ανωτέρω σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 14:45 ανατολικά ν. Ρόδου. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίσθηκαν απο Ελληνικά Μαχητικά F-16 που απογειώθηκαν απο το Καστέλι της Κρήτης !

Να επισημάνουμε οτι την ώρα της Υπερπτήσης ο Α/ΓΕΕΘΑ βρισκόταν για τις καθιερωμένες ευχές του Πάσχα στο Στρατιωτικό Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στο νησιωτικό Σύμπλεγμα !

veteranos.gr/

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!