Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Συναγερμός των Τούρκων στα Στενά απο το πέρασμα Ρωσικού Πολεμικού με …(Περίεργο φορτίο!)


Ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο που στις 14/4 το απόγευμα πέρασε από τον Βόσπορο με κατεύθυνση το Αιγαίο Πέλαγος, αναστάτωσε

τους Τούρκους εξ’ αιτίας κάποιου «περίεργου» φορτίου με καμουφλάζ στο κατάστρωμα του που προκάλεσε την αυξημένη επιφυλακή της τουρκικής ακτοφυλακής και όχι μόνο.



Tο ρωσικό πολεμικό πλοίο (Saratov με νούμερο 150,)πέρασε το απόγευμα της Πέμπτης από τον Βόσπορο και ανοίχτηκε στην θάλασσα του Μαρμαρά.



Εκείνο όμως που προκάλεσε αναστάτωση στους Τούρκους, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα τουρκικά ΜΜΕ, ήταν ένα περίεργο πολεμικό όχημα που μετέφερε στο κατάστρωμα του το οποίο οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να το εξηγήσουν.



Εκείνο που εξακριβώθηκε ήταν ότι το ρωσικό πολεμικό πλοίο μετέφερε μεγάλο αριθμό στρατιωτικών οχημάτων, ενώ σημαντικός αριθμός Ρώσων στρατιωτών βρίσκονταν στο κατάστρωμα σε κατάσταση επιφυλακής.

Στην τουρκική πλευρά σήμανε συναγερμός και πλοία της ακτοφυλακής παρακολουθούσαν το ρωσικό πλοίο ενώ πετούσαν και ελικόπτερα του τουρκικού ναυτικού.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

 ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΈΝΑ ΚΛΙΚ.

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!