Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Νέο βίντεο από τις Οινούσσες: “Απείλησαν να μας πάρουν στην τουρκία” καταγγέλλει ο Έλληνας ψαράς


"Οι Τούρκοι είναι διαρκώς στα δικά μας χωρικά ύδατα και φτάνουν δίπλα στο νησί συνέχεια", περιγράφει ο Κώστας Δημίδης την ώρα που

έρχεται στο φως ακόμη ένα βίντεο από τη στιγμή που οι Τούρκοι μπήκαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα και το πλήρωμα του σκάφους τουρκικής ακτοφυλακής ουσιαστικά επιχείρησε να συλλάβει τον Έλληνα ψαρά, ο οποίος έπλεε με το καΐκι του σε ελληνικά χωρικά ύδατα στις Οινούσσες. 




"Έγινε το περιστατικό με το αλιευτικό. Δούλευα ως καπετάνιος. Οι Τούρκοι μας είπαν πως είμαστε 2,5 μίλια από την Τουρκία και ότι είμαστε στα τουρκικά χωρικά ύδατα, ενώ δεν ήμασταν, ήμασταν 1,5 μίλι από τις Οινούσσες. Μας έγνεφαν να σταματήσουμε. Μπήκανε μια φορά μπροστά μας. Δεν μας έβριζαν, αλλά μας φώναζαν. Μας απείλησαν πως θα μας πάρουν στην Τουρκία. Σταμάτησαν μπροστά μας. Ήρθε για εμάς! Ήρθε επί τούτου και σταμάτησε μπροστά μας", λέει χαρακτηριστικά ο Κώστας Δημίδης σε διαδικτυακή ιστοσελίδα.




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!