Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μαζεύει τους νεκρούς του από τους δρόμους του Σιρνάκ ο Τουρκικός Στρατός και βομβαρδίζει αμάχους!


Τέσσερις Τούρκοι Στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και 14 τραυματίστηκαν σε ξεχωριστές επιθέσεις την 1η Μαΐου από Μαχητές του Εργατικό Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στις νοτιοανατολικές επαρχίες της Μαρντίν και Σιρνάκ, σύμφωνα με Τουρκικά ΜΜΕ.



Τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν και 14 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχείρησης στην περιοχή Nusaybin του νοτιοανατολική επαρχία Μαρντίν, ανέφεραν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις

Η επίθεση στην πόλη, όπου μια σειρά από γειτονιές βρίσκονται υπό απαγόρευση της κυκλοφορίας και με τις επιχειρήσεις να έχουν ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 14, ήρθε όταν οι στρατιώτες προσπάθησαν μα απ-ασφαλίσουν βόμβα που είχε τοποθετηθεί από τους μαχητές σε Çağçağ οδό Nusaybin του.





Τρεις στρατιώτες, που Στρατοχωροφύλακες ,Οι Λοχίες Serdar Yıldırım, Σινάν Oruç και Hakan Duygal, σκοτώθηκαν στην επίθεση, σύμφωνα με την επίσημη δήλωση του Γενικού Επιτελείου.

Οι τραυματίες στρατιώτες μεταφέρθηκαν σε κρατικά νοσοκομεία στην Nusaybin και κεντρική Μαρντίν, σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύματα.
Σε διαφορετική επίθεση την ίδια ημέρα, ένας στρατιώτης βαριά τραυματισμένος που είχε χτυπηθεί από Μαχητή του ΡΚΚ ελεύθερο σκοπευτή κατά τη διάρκεια επιχείρησης στη γειτονιά İsmetpaşa του Σιρνακ…Υπέκυψε στα τραύματά του !

Ο τραυματισμένος στρατιώτης, του οποίου τα στοιχεία του δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί , μεταφέρθηκε με ένα θωρακισμένο ασθενοφόρο στο Κρατικό Νοσοκομείο του Σιρνάκ, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του!




Η επίθεση ήρθε μία ημέρα μετά ο στρατός ανακοίνωσε ότι ένας Λοχαγός του Στρατού πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή στην Nusaybin.


Ο Λοχαγός Alper Kalem τραυματίστηκε σε συγκρούσεις που ξέσπασαν όταν μια ομάδα στρατιωτών που προσπαθούσαν να αφαιρέσετε βόμβες στους δρόμους στις 7 το πρωί, τοπική ώρα, στις 30 Απριλίου. Λοχαγός Kalem μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του!



Εν τω μεταξύ, στην ίδια γειτονιά δύο αστυνομικοί και ένας στρατιώτης τραυματίστηκαν σε επίθεση με ρουκέτα σε ένα θωρακισμένο όχημα.

Νωρίς στις 30 Απριλίου, ο στρατός είχε δηλώσει ότι τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη καταστράφηκαν ΡΚΚ στόχων στο βόρειο Ιράκ.

Εν τω μεταξύ τέσσερα F-16 και 14 F-4 μαχητικά πραγματοποίησαν τις επιδρομές σε θέσεις στο Καντίλ, Hakkurk και Αβασίν μεταξύ 23:00 και 1:40 π.μ., τοπική ώρα.

Ένα ζευγάρι των F-4 μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησε επίσης δύο αεροπορικές επιδρομές σε βάσεις του ΡΚΚ βάσεις στην αγροτική περιοχή Güneycam της νοτιοανατολικής Τουρκικής επαρχίας Σιρνάκ.
veteranos.gr

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!