Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ! Ο ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΜΕΡΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ BREXIT! «ΧΑΜΗΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ» ΑΠΑΝΤΑ Ο ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!



«Έχω ήδη πει, ότι δεν έχουμε παρέμβει ποτέ,
δεν έχουμε εκφράσει ποτέ την άποψη μας γι ‘αυτό. Συμπεριφερθήκαμε, κατά τη γνώμη μου, πολύ σωστά», ανέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σχετικά με το Brexit, εξαπολύοντας ταυτόχρονα βολές κατ΄ατου Ντέιβιντ Κάμερον.

Μιλώντας στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, ο Ρώσος Πρόεδρος Β. Πούτιν επιτέθηκε στον Κάμερον που ισχυριζόταν ότι πίσω από την καμπάνια υπέρ του ΒREXIT υπήρχαν ρώσοι «πράκτορες», επειδή η Ρωσία με αυτόν τον τρόπο θα αποδυνάμωνε την Ευρώπη!




«Φυσικά, παρακολουθούσαμε με προσοχή το τι συνέβαινε, αλλά δεν επηρεάζαμε με κανένα τρόπο τη διαδικασία. Δεν προσπαθήσαμε καν να το κάνουμε αυτό. Ως εκ τούτου, η δήλωση του πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον πριν από το δημοψήφισμα, στην οποία εξέφρασε τη θέση της Ρωσίας, δεν έχει καμία βάση. Θεωρώ, ότι αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια λανθασμένη προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης στην ίδια τους τη χώρα. Όπως μπορούμε να δούμε, ακόμα και αυτό δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Και ακόμα περισσότερο, μετά την ψηφοφορία, κανείς δεν έχει, κατά τη γνώμη μου, το δικαίωμα να κάνει δηλώσεις για κάποια θέση της Ρωσίας. Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εκδήλωση χαμηλού επιπέδου πολιτικού πολιτισμού», ανέφερε ο κ. Πούτιν.
makeleio.gr
Daily Mail

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!