Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

NEO ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤO ΜΑΥΡΟ ΚΑΓΙΕΝ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΚΟΥ! Η ΦΩΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΚΑΜΠΙΝΑ! Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ… ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ – ΚΑΡΕ! – «TON ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ» ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!


Βίντεο-ντοκουμέντο για τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο του γνωστού εκδότη, Παναγιώτη Μαυρίκου και οδήγησε στον τραγικό του θάνατο, τραβηγμένο από

διερχόμενο οδηγό είδε το φως της δημοσιότητας.
Στο βίντεο φαίνεται καθαρά η φωτιά που εκδηλώθηκε στο μαύρο Καγιέν του εκδότη να περιορίζεται αρχικά στην καμπίνα του οδηγού, χωρίς να έχει προκληθεί από την μηχανή.

Το βίντεο μάλιστα σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, δείχνει και την προσπάθεια του Παναγιώτη Μαυρίκου, να απεγκλωβιστεί από το φλεγόμενο Καγιέν, όμως το τσιμεντένιο διαχωριστικό της Αττικής Οδού, εμποδίζει τη συγκεκριμένη ενέργεια, καταδικάζοντας τον εκδότη σε τραγικό θάνατο.

Μιλώντας στον Alpha, η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου εμφανίζεται σίγουρη πως δεν πρόκειται για δυστύχημα, αλλά για δολιοφθορά που είχε σκοπό τον θάνατο του γιού της. “Το σκοτώσανε το παιδί μου. Αύριο θα έβγαζε πολλά στη φόρα για πολλούς και το σκοτώσανε”.




makeleio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!