Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΟΚ! Επιχείρηση για απαγωγή των 8 Τούρκων Αξιωματικών


Επιχείρηση ετοίμαζαν οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις, αρχικά στην Αλεξανδρούπολη και μετά

στην Καβάλα, με σκοπό την απαγωγή των οκτώ Τούρκων φυγάδων-πραξικοπηματιών. Ωστόσο οι πληροφορίες των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, με τη συνδρομή τρίτης χώρας, απέτρεψε την επιτυχία της τουρκικής επιχείρησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μία ομάδα 12 Τούρκων θα μεταφέρονταν με δύο ελικόπτερα ειδικών επιχειρήσεων την νύχτα στον χώρο κρατήσεως των οκτώ φυγάδων. Ταυτόχρονα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης και ηλεκτρονικού πολέμου Boeing 737MESA θα παρείχαν πλήρη κάλυψη και απόκρυψη στους 12 Τούρκους




Η επιχείρηση θα κρατούσε περίπου 5 λεπτά στο έδαφος ενώ κατά την επιστροφή τους στη βάση στην ανατολική Θράκη θα καλύπτονταν από τουρκικά μαχητικά τα οποία θα αναχαίτιζαν με πραγματικά πυρά τα ελληνικά μαχητικά τα οποία είναι βέβαιο ότι θα σηκώνονταν από την Λήμνο.

Χρήζει ειδικότερης επεξεργασίας η πληροφορία ότι θα δεχόντουσαν βοήθεια από πράκτορες-εξτρεμιστές της μειονότητας.

Η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των ελληνικών ειδικών δυνάμεων, από τις μυστικές υπηρεσίες μας, απέτρεψαν αυτό το ενδεχόμενο, καθώς τα ελληνικά σύνορα ‘κλείδωσαν’ κάνοντας αδύνατη την είσοδο των Τούρκων στρατιωτών.

Πιθανότατα, χωρίς φυσικά να επιβεβαιώνεται επίσημα, αυτός είναι και ο λόγος την μεταφοράς των 8 στην Αθήνα…
voicenews.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!

loading...


Σημείωση 
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ τους συντάκτες τους.
=============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!