Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ με ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΑΠΕΣ ο ΗΛΙΑΣ Κ@ΣΙΔΙΑΡΗΣ τον ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ στην ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ για τα ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ και ΚΟΜΜΑΤΩΝ! ΑΝΑΣΑ δεν πήρε! – «ΑΛΑΦΟΥΖΕ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ! ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έθεσε σειρά καίριων ερωτημάτων στον καναλάρχη Αλαφούζο κατά την σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια καναλιών και κομμάτων.

Οι ερωτήσεις του Ηλία Κασιδιάρη – που έμειναν ουσιαστικά αναπάντητες – αφορούσαν:
– την συνεργασία του Αλαφούζου με τον καταζητούμενο Κυριακίδη (εκεί ο καναλάρχης τα έχασε και έλεγε ασυναρτησίες)
– το σκάνδαλο της εξαγοράς της συχνότητας του σταθμού Seven-X (ο Αλαφούζος βρέθηκε σε δύσκολη θέση και κάποια στιγμή αποκάλεσε τον εκπρόσωπό μας… «κύριε πρόεδρε»)
– και φυσικά τον παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την ενημέρωση, οπότε και ο καναλάρχης ομολόγησε την κατάλυση της νομιμότητας





Στο ερώτημα του Ηλία Κασιδιάρη: «Σε ποιον ανήκει η συχνότητα», ο Αλαφούζος απάντησε: «Στον ΣΚΑΪ». Για να λάβει την πρέπουσα απάντηση: «Οι συχνότητες ανήκουν στον ελληνικό λαό»









makeleio.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ  twitter facebook linkedin more

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ! ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ.

loading...


Σημείωση 
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ τους συντάκτες τους.
=============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!