Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

AΠΟΚΑΛΥΨΗ – «ΒΟΜΒΑ»! ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ «ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ» ΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚGB!!!


Loading...



Διαδώστε αυτό το άρθρο.
 twitter facebook linkedin more

Στην επανασύσταση της KGB προχωρά ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν –και πάλαι ποτέ κορυφαίο της στέλεχος-, σύμφωνα με το Politico, με σκοπό να φτιάξει το «νέο αίμα» μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας το οποίο θα είναι εφάμιλλο των δυτικών προτύπων.

Οπως αποκαλύπτει το Politico, ο Πούτιν –ο οποίος το 2004 είχε δηλώσει πως «δεν υπάρχει η έννοια πρώην μέλος της KGB» -, θα προχωρήσει στη συγχώνευση του διάδοχου σχήματος της KGB, FSB, με την υπηρεσία πληροφοριών εξωτερικού, με το όνομα Υπουργείο Ασφάλειας του Κράτους.



Πρόκειται για μια ευθεία παραπομπή στην Επιτροπή Ασφάλειας του Κράτους – γνωστή και ως KGB-. Σύμφωνα με την Ρωσική εφημερίδα Kommersant, η νέα υπηρεσία θα έχει και ένα άλλο κοινό με την θρυλική υπηρεσία πληροφοριών που ίδρυσε ο Στάλιν, καθώς στελεχωθεί με 250.000 άτομα.


Τέλος, το Politico σημειώνει ότι ο κύριος λόγος που ο Πούτιν προχωρά σε αυτήν την κίνηση είναι προκειμένου να έχει μια τέτοια υπηρεσία υπό τον αποκλειστικό του έλεγχο, ενώ αναμένεται να στελεχωθεί με άτομα νέα σε ηλικία, τα οποία ήδη προωθεί ο Πούτιν στον κρατικό και κυβερνητικό μηχανισμό, για να εδραιώσει την κυριαρχία του στην Ρωσική Ομοσπονδία.
makeleio.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!