Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Όσοι Έλληνες ήταν να πεθάνουν πέθαναν.Τώρα αρχίζει ο θάνατος του κράτους


Loading...



Διαδώστε αυτό το άρθρο.
 twitter facebook linkedin more

Το 61,5% που έβγαλαν οχι οι κάλπες,αλλα τα μηχανάκια των εχόντων την δυνατότητα να ανακοινώνουν,είναι πολύ μεγαλύτερο άλλα έχει και κάτι θανατηφόρα πλοκάμια,που πολλοί απεχθάνονται ακόμα και να τα βλέπουν.

Καμία Ελλάδα δεν τέλειωσε.


Η Ελλαδα ειναι νικητρια,ακριβως γιατι δεν σηκωθηκε ο Ελληνας,που επι χρονια καποιοι τον σπρωχνουν.Γιατι ειναι εξυπνος και οχι ηλιθιος οπως καποιοι ξενοι ηλιθιοαναλυτες θα το ηθελαν πολυ.Η σαπιλα,ανηκει ΟΛΗ στο κρατος,αλλα το κρατος,ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στους Ελληνες.Η σαπιλα ειναι και θανατος.Μονο που οσοι Ελληνες ηταν να πεθανουν πεθαναν.Τωρα αρχιζει ο θανατος του κρατους και οσων εμπεριεχονται σε αυτο.


Ειναι πολυ κοντα η ωρα που το σαπιο κρατος θα παθει ασφυξια,απο την ηδη δεδομενη αντιδραση των Ελληνων,που δεν την καταλαβαινει κανεις,σε συνδιασμο με το διαρκες ξεβρακωμα των ηλιθιων κατακτητων μας,που βαζουνε το χερι τους,και βγαζουνε τα ματια τους και καλα κανουν.

Η ωρα ειναι κοντα. Αφηστε ησυχο το κρατος να κοιμαται.

Ιωαννα Βαφειαδου




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!