Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ξεδιπλώνεται το «Σχέδιο Β» της Ρωσίας: Αεροπορική βάση ζήτησε από την Αίγυπτο – Σε ετοιμότητα 5.000 αλεξιπτωτιστές για Συρία


loading...


Διαδώστε αυτό το άρθρο.
 twitter facebook linkedin more


Σε εξέλιξη βρίσκεται το Σχέδιο Β της Ρωσίας καθώς σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι η Μόσχα αναβαθμίζει την ναυτική βάση της στην Ταρτούς η οποία θα είναι η μόνιμη έδρα του ρωσικού Στόλου Μεσογείου ενώ ζήτησε από την Αίγυπτο
την βάση στην Sidi Barrani η οποία είναι κοντά στο Mersa Matruh, ένα λιμάνι που χρησιμοποιούνταν από το Σοβιετικό Ναυτικό το 1960!

Το Sidi Barrani είμαι δίπλα στα σύνορα με τη Λιβύη. Τα ρωσικά μεταγωγικά μετέφεραν οπλισμό για τον στρατό του Hifter πριν ένα χρόνο.

Για πρώτη φορά Αίγυπτος και Ρωσία έχουν ξεκινήσει μεγάλες στρατιωτικές ασκήσεις με την συμμετοχή 5.000 Ρώσων αλεξιπτωτιστών.



Μετά την Αίγυπτο οι αλεξιπτωτιστές αναμένεται να μεταβούν Συρία.

Πριν λίγες ημέρες απογειώθηκε το πρώτο μεταφορικό αεροσκάφος της ρωσικής αεροπορίας, μεταφέροντας τμήματα των ρωσικών στρατευμάτων μαζί με τον βαρύ οπλισμό και ειδικό εξοπλισμό τους στην Αφρική, ανακοίνωσε το υπουργείο άμυνας .

«Η μεταφορά των μονάδων των ρωσικών αερομεταφερόμενων δυνάμεων πραγματοποιήθηκε σε μια από τις βάσεις της Αιγύπτου . Κατά τη διάρκεια της ημέρας αεροσκάφη IL-76, από την κεντρική Ρωσία μετέφεραν όλο τον «εξοπλισμό » που απαιτείται για την κοινή αιγυπτο-ρωσική «εκπαίδευση»

Έτσι η Μόσχα απαντά με διεύρυνση των δυνάμεων της στην Μέση Ανατολή και επιβεβαιώνεται και το άρθρο του Γ.Μοτσάκου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ρωσία δημιουργεί στρατιωτική βάση στην Αίγυπτο ελέγχοντας μαζί με την Ταρτούς ολόκληρη την Α.Μεσόγειο .














pentapostagma.gr




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!
Loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!