Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τρόμος στο Ηνωμένο Βασίλειο…Το Ναύαρχος «Κουζνέτσοφ» προ των Στενών της Μάγχης! (χάρτης)


Loading...



Διαδώστε αυτό το άρθρο.
 twitter facebook linkedin more


Ανοιχτά της Νορβηγικής θάλασσας εντοπίστηκε το ρωσικό αεροπλανοφόρο Ναύαρχος Κουζνέτσοφ, το οποίο κατευθύνεται, συνοδεία άλλων πολεμικών πλοίων, προς τη Μεσόγειο Θάλασσα και την περιοχή της Συρίας…
Προκαλώντας τρόμο στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Το βρετανικό επιτελείο θεώρησε σκόπιμο να στείλει δύο πολεμικά πλοία στην περιοχή, προκειμένου να γίνουν η «σκιά» του Ρωσικού στόλου και να καταγράφουν τις κινήσεις του.



Οι Βρετανοί δεν έχουν ενημερωθεί από το ρωσικό στόλο ΑΝ θα διαβούν το αγγλικό στενό, ή αν θα περάσουν δυτικά της Ιρλανδίας. 


Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Μάικλ Φάλον, δήλωσε ότι τα δύο βρετανικά πλοία θα ακολουθούν το ρωσικό στόλο σε κάθε του βήμα και θα καταγράφουν κάθε του κίνηση, καθώς «είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουν τα πάντα για την ασφάλεια της Βρετανίας».



Σύμφωνα με το βρετανικό υπουργείο Άμυνας, το HMS Duncan (φώτο) αναχώρησε από το Πόρτσμουθ, με σκοπό να ενισχύσει το HMS Richmond στην περιοχή. Ακολούθως, το HMS Dragon θα παρακολουθεί τις κινήσεις του ρωσικού αεροπλανοφόρου στην πορεία του μέχρι την Πορτογαλία.


Το Ναύαρχος Κουζνέτσοφ μεταφέρει πάνω από 50 Μαχητικά , καθώς και Αντιαεροπορικά οπλικά συστήματα. Τουλάχιστον 6 Ρωσικά πολεμικά πλέουν προς τη Συρία, όπου και θα συναντήσουν τα άλλα 10 ρωσικά που βρίσκονται στην περιοχή.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!