Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Καλημέρα από… Ριάντ: Έβγαλαν βόλτα νεκρό Μητροπολίτη στους δρόμους της Λαμίας (φωτο)


Loading...


Διαδώστε αυτό το άρθρο.
 twitter facebook linkedin more




Βόλτα στο θρόνο του έκαναν τον νεκρό ιεράρχη ιερείς. Όχι δεν πρόκειται για κάποιο έθιμο στην Τεχεράνη ή το Ριάντ, καθώς το περιστατικό έλαβε χώρα στη Λαμία.


Οι ιερείς επέλεξαν να περιφέρουν στους δρόμους της πόλης τον παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη Φθιώτιδος και Θαυμακού, Καλλίνικο, ο οποίος απεβίωσε.

Έτσι, λίγο πριν την ταφή του στην Ιερά Μονή του Οσίου Αθανασίου στο Άνυδρο Φθιώτιδας, ο νεκρός Μητροπολίτης έκανε τη βόλτα του νεκρός καθισμένος στο θρόνο του.

Η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη έγινε στη Λαμία με όσα προβλέπουν οι Παλαιοημερολογίτες (Εκκλησία Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών).

Το πρωί της Τετάρτης τη σορό του μακαριστού Καλλινίκου επισκέφθηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Νικόλαος προκειμένου να ασπασθεί το Λείψανο του Γέροντα που εκτέθηκε για προσκύνημα και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία, αλλά και να συλλυπηθεί τους συγγενείς του Μακαριστού από την Μύκονο.

Τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την περιφορά του νεκρού Μητροπολίτη ανέβασε η Εκκλησία Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών, στην επίσημη σελίδα της στο FACEBOOK!


Δείτε τις φωτογραφίες

















  tribune.gr



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!