Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΈΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρότατος σεισμός 7,5 ρίχτερ στη Ν.Ζηλανδία



Loading...


Με μεγάλη μετασεισμική ακολουθία.

Ισχυρότατη σεισμική δόνηση εντάσεως 7,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ εκδηλώθηκε στις 1 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) στη Νέα Ζηλανδία, με επίκεντρο 91 χλμ. βόρεια-βορειοανατολικά της πόλης Κράιστσερτς.




Οι μόνες πληροφορίες που έρχονται κυρίως από τα social media αναφέρουν μεγάλες ζημιές στις περιοχές κοντά στο επίκεντρο αλλά και στην πρωτεύουσα της χώρας, πόλη του Ουέλιγκτον.

Δεν έχουν αναφερθεί έως τώρα θύματα ή τραυματίες ενώ δεν έχει εκδοθεί και προειδοποίηση για τσουνάμι, ωστόσο τα αμέσως επόμενα λεπτά θα δώσουν μία πιο ακριβή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί.



Ο προηγούμενος επίσης ισχυρός ΣΕΙΣΜΌΣ εντάσεως 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ακριβώς στην ίδια περιοχή το 2011 είχε αφήσει πίσω του 65 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.
el.gr



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ! 
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας