Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

H AΛΕΠΟΥ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΓΡΥΛΙΣΕ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ… ΝΤΑΗ! ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥΛΤΑΝΕ! (ΦΩΤΟ)


alt

Είναι πολύ χαρακτηριστικό το άρθρο παρουσίαση της τουρκικής εφημερίδας Cumhurriyet, που παρουσιάζει το πώς ο Ρώσος
πρόεδρος ταπείνωσε με τον πιο αιχμηρό τρόπο τον Ταιγίπ Ερντογάν, που διάλεξε λάθος πλευρά για να εκφράσει τις υπερφίαλες φιλοδοξίες του.

Για να κατανοήσουμε το πώς έγινε αυτό και να πάρουμε και εμείς το μάθημα μας, θα μεταφράσουμε τις φάσεις της ταπείνωσης όπως τις παρουσίασε η ίδια η τουρκική εφημερίδα :



29 Νοεμβρίου 2016 Τρίτη

Ερντογάν : Στην Συρία εισβάλλαμε για να δώσουμε τέλος στο τυραννικό καθεστώς Άσαντ που εξέθρεψε την τρομοκρατία.

30 Νοεμβρίου 2016 Τετάρτη

Τηλεφωνική (έκτακτη) επικοινωνία Πούτιν με Ερντογάν, στη…συνέχεια :

1η Δεκεμβρίου 2016 Πέμπτη

Ερντογάν : Ο στόχος μας, (της εισβολής μας στην Συρία), δεν είναι κάποια χώρα, (συριακό καθεστώς), ή κάποιο άτομο, (Άσαντ), προσωπικά, αλλά αυτοί που όργωσαν την τρομοκρατία στην Συρία.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα η… «αλεπού της Αγκύρας μάζεψε την ουρά της όταν γρύλισε η Αρκούδα του Βορρά. 

Ο μεγάλος χαλίφης και σουλτάνος μόνο στην δική μας πλευρά ξέρει να κάνει τον μάγκα, αλλού, επειδή γνωρίζει ότι δεν τον παίρνει, το βάζει επιδεικτικά στα πόδια


Για να παίρνουμε και εμείς το μάθημα μας.

Και για να μιλήσουμε σοβαρά, το υπαρξιακό άγχος της Άγκυρας και του Ερντογάν μεγαλώνει συνεχώς και αυτό θα πρέπει να προσέξουμε αλλά όχι να φοβόμαστε τα ανδρείκελα της Τουρκίας με ένα στρατό διαλυμένο που το βάζει στα πόδια και λιποτακτεί όταν βλέπει απέναντι του τους Κούρδους αντάρτες.

Μάλιστα!

nikosxeiladakis.gr




ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ. 
loading...


Loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας