Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ! Επίσημα στο πλευρό του Πούτιν ο νέος Πλανητάρχης…


https://paratolmosblog.blogspot.gr


Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more



Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως η Ρωσία δεν προσπάθησε ποτέ να τον πιέσει και επέρριψε την ευθύνη στις υπηρεσίες πληροφοριών για τις αναφορές στον Τύπο ότι η Μόσχα είχε κατασκευάσει πληροφορίες με σκοπό να τον εκθέσει.

Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter μερικές ώρες πριν από την πρώτη εδώ και έξι μήνες συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει, ο Τραμπ κατηγόρησε τις υπηρεσίες πληροφοριών για «μια τελευταία βολή» εναντίον του με τη διαρροή της πληροφορίας.

«Ζούμε στη Γερμανία των ναζί;» αναρωτήθηκε.



Ο μεγιστάνας των ακινήτων που έγινε πολιτικός, ο οποίος θα εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο σε εννέα ημέρες, και ο διορισμένος προσωπάρχης του, Ράινς Πρίμπους, χαρακτήρισαν «ψευδείς ειδήσεις» μια πληροφορία που μετέδωσε το CNN σύμφωνα με την οποία διαβαθμισμένα έγγραφα που παρουσιάστηκαν στον Τραμπ σε μια ενημέρωση των υπηρεσιών την περασμένη εβδομάδα περιλάμβαναν ισχυρισμούς ρώσων πρακτόρων που υποστηρίζουν ότι έχουν πληροφορίες για αυτόν.

«Η Ρωσία δεν προσπάθησε ποτέ να με πιέσει. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ – ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΑΝΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!» έγραψε ο Τραμπ σε μία από τις αναρτήσεις του στο Twitter.

Αναφέρθηκε στις διαψεύσεις του Κρεμλίνου που αρνήθηκε την ύπαρξη του φακέλου που εμφανίστηκε αργά χθες, γράφοντας «Η Ρωσία μόλις είπε πως η μη επιβεβαιωμένη πληροφορία που πληρώθηκε από πολιτικούς αντιπάλους είναι «ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ». Πολύ αθέμιτο!»


Ακόμα και πριν γίνει γνωστή η πληροφορία αυτή, η Ρωσία αναμενόταν ότι θα καταλάμβανε κεντρική θέση κατά την πρώτη επίσημη συνάντηση του Τραμπ με τους δημοσιογράφους μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου. Η συνέντευξη Τύπου αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 π.μ. (18:00 ώρα Ελλάδας).
hellasforce.com

Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας