Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δεν είναι ΥΠΗΡΕΤΕΣ του ΛΑΟΥ! Είναι τα 300 «Golden Boys» της ΒΟΥΛΗΣ που μας ΠΙΝΟΥΝ το ΑΙΜΑ! ΔΕΙΤΕ τα σοκαριστικά ΣΤΟΙΧΕΙΑ!


https://paratolmosblog.blogspot.gr



Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Η Ελλάδα έχει γονατίσει. Οι Έλληνες υποφέρουν… όχι όμως όλοι.

Υπάρχει μία μερίδα συμπολιτών μας που ακόμα περνάει, όχι απλά καλά αλλά, υπέροχα!!!

Πανευρωπαϊκή έρευνα έρχεται να αποδείξει ότι οι «εθνοπατέρες» μας παραμένουν από τους πλέον καλοπληρωμένους σε επίπεδο μισθολογικών απολαβών, σε σύγκριση με τον μεικτό ετήσιο μισθό που παίρνουν οι Έλληνες πολίτες.







Βάσει της έρευνας που δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της ιρλανδικής εφημερίδας «The Journal» και αναδημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος», οι 300 της ελληνικής Βουλής, καθώς και οι Ιταλοί, οι Γερμανοί, αλλά και οι Αυστριακοί συνάδελφοί τους πληρώνονται αδρά σε σχέση με τους μεικτούς μισθούς που λαμβάνουν σε ετήσια βάση οι πολίτες των χωρών τους.

Πρώτη στην Ευρωπαϊκή λίστα έρχονται οι Ιταλοί, αλλά αυτό είναι ζήτημα της Ιταλικής κοινωνίας. Η Ελλάδα είναι δεύτερη στη λίστα της ανισότητας με τις ετήσιες απολαβές των βουλευτών να φτάνουν κατά μέσο όρο τα 61.620 ευρώ κατ’ έτος, όταν ο αντίστοιχος μεικτός ετήσιος μισθός ενός πολίτη φτάνει μετά βίας τα 18.331 ευρώ. Συνεπώς, οι 300 βουλευτές πληρώνονται 3,39 φορές περισσότερο από αυτά που κερδίζουν οι πολίτες της χώρας.

Θέλουμε να τονίσουμε πως δεν μιλάμε για παράνομες απολαβές, αλλά για πλήρως νόμιμες. Αυτός είναι ο μισθός και τα επιδόματα των βουλευτών. Το ζήτημα είναι ηθικό, όταν στην Ελλάδα κόβονται συντάξεις, ΕΚΑΣ, μισθοί και η ανεργία ‘θερίζει’, το πολιτικό προσωπικό (για να το πούμε λαϊκά) περνάει μπέικα.
voicenews.gr
makeleio.gr

*Να σημειωθεί ότι στον παραπάνω πίνακα δεν συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξτρα… (βοηθήματα, επιδόματα, κλπ)





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας