Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πέταξε & με ελικόπτερο πάνω απο τα Ίμια ο Ακάρ !(video ντοκουμέντο)…Που ήταν τα Μαχητικά μας;





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more

Ο Τούρκος Αρχηγός επιβιβάζεται στο Ελικόπτερο αμέσως μετά την επιστροφή του από τα Ίμια !

Μια σοβαρότατη εξέλιξη στο σημερινό στημένο επεισόδιο στα Ίμια που αν αληθεύει μας κάνει να βγούμε από τα ρούχα μας και εδώ τα πράγματα παραείναι σοβαρά !

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου ο Στρατηγός Ακάρ μετά την επιστροφή του με την Πυραυλάκατο «ΜELTEM » (φώτο) στο λιμάνι της Αλικαρνασσού ,επιβιβάστηκε σε πολεμικό Ελικόπτερο και πέταξε πάνω από τα Ίμια !




Αν κρίνουμε απο τους χρόνους που χρειάστηκε η Πυραυλάκατος «MELTEM» να φτάσει στα Ίμια απο το Λιμάνι της Αλικαρνασσού ,να παραμείνει σύμφωνα με το Ελληνικό ΓΕΕΘΑ εντός των Χωρικών Υδάτων περί τα 7 λεπτά ,ο συνολικός χρόνος που παρέμεινε ο Τούρκος Αρχηγός ήταν περί τα είκοσι λεπτά στη Πυραυλάκατο !

Υπολογίστε και τον χρόνο Επιστροφής της Πυραυλακάτου στην Αλικαρνασσό και εν συνεχεία την επιβίβαση του Τούρκου Στρατηγού σε Ε/Π και η πτήση του ελικοπτέρου πάνω από τα νησιά ….

H Απογείωση του Τούρκικου Ελικοπτέρου με τον Στρατηγό Ακάρ!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν αβίαστα είναι τι ώρα ενημερώθηκε το ΓΕΕΘΑ και το κέντρο επιχειρήσεων του ΠΝ ;


Τα Radar της ΠΑ και της Α/Α εντόπισαν την εισβολή του Τούρκικου Ελικοπτέρου στο Ελληνικό FIR και αν ναι γιατί δεν δόθηκε εντολή απο το Α/ΤΑ για άμεση απογείωση Μαχητικών ;


Αν ο χρόνος αυτός δεν ήταν ικανός να αντιδράσουν τα Πολεμικά μας Πλοία που βρίσκονταν στην Κάλυμνο και τα Μαχητικά μας της ΠΑ;


Τότε κάτι δεν πήγε σωστά ,αλλά επειδή είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον χρόνο της Αντίδρασης και την Ελληνικής Αεράμυνας και των Μαχητικών μας ,κάτι δεν μας κάθεται καλά και δεν θέλουμε τώρα να το ξεστομίσουμε !

Τα συμπεράσματα όμως είναι δικά σας και στην Κρίση σα;ς


To video με την επιστροφή του Στρατηγού Ακάρ απο την Πυραυλάκατο MELTEM και η επιβίβαση του σε Ελικόπτερο δικαιώνει τον δημοσιογράφο Κωστίδη που μετέδωσε για πτήση Ε/Π πάνω απο τα Ίμια!




Σε ανταπόκριση του ο δημοσιογράφος Κωστίδης από την Τουρκία, οποίος λόγο για επιβίβαση και πτήση του Τούρκου Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων πάνω απο τα Ίμια … 

Δείτε το βίντεο!



veteranos.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας