Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αποκλειστικό: Τι είπαν Πούτιν Τραμπ





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Στην αρκετά μακρά συνομιλία τους, μετά τις αρχικές τυπικές φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν, τρία ήταν τα κύρια θέματα που απασχόλησαν τους δύο ηγέτες.


1. Ισλάμ. Ο Τραμπ δήλωσε αποφασισμένος, να χτυπήσει τους Τζιχαντιστές στην πηγή τους και ο Πούτιν του είπε ότι αν σκάψει καλά στα αρχεία της CIA θα βρει τις πηγές που τους οργανώνουν. Τον προειδοποίησε μάλιστα να προσέχει για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα στις περιοχές που υπάρχουν ρωσικές δυνάμεις, πράγμα που δεν είναι επιθυμητό από κανέναν.

2. Η εξάπλωση του ΝΑΤΟ στα ρωσικά σύνορα. Ο Πούτιν από την αρχή εξήγησε στον Τραμπ, ότι κάθε ενέργεια του ΝΑΤΟ στην ανατολική Ευρώπη, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από την Αμερική με το εξής σκεπτικό. Είπε κατά λέξη: "θέλω κύριε πρόεδρε να σκεφτεστε, τι θα κάνατε εσείς, αν έστελνα με κάποιο τρόπο ρωσικό στρατό στα σύνορα του Καναδά και του Μεξικό με τις ΗΠΑ.



Στο σημείο αυτό, ο Τραμπ χαλάρωσε το κλίμα έντασης που πήγαινε να δημιουργηθεί, λέγοντας ότι θα αισθανότανε σίγουρος ότι δεν θα μπαίνουν μετανάστες στις ΗΠΑ.

Ο Πούτιν όμως επέμενε, ότι οι αντιδράσεις της Ρωσίας σε τέτοια επιθετικότητα από το ΝΑΤΟ, θα είναι αντίστοιχες.

3. Μετά ο Πούτιν έθεσε το θέμα της άμεσης ανάγκης του να πάρει ο Τραμπ τον έλεγχο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων πάσης φύσεως, ακόμη και των BLACK OPS, για να αποφευχθούν προβοκάτσια.

Ο Τραμπ, σαν επιχειρηματίας, του είπε, "εσύ τι θα έκανες"; και ο Πούτιν απάντησε, "αυτά που ήδη έχω κάνει, μπορούμε σε τεχνικό επίπεδο να παράσχουμε γνώση ελέγχουν των μυστικών υπηρεσιών, με τρόπο διακριτικό".

Τέλος αποφάσισαν να ορισθεί το δυνατόν συντομότερο και συνάντηση σε όλα τα επίπεδα.

Θα σας κρατώ ενήμερους.
el.gr




Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας