Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! 90χρονος παντρεύεται 13χρονη!





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Αυτή η γάγγραινα της παιδεραστίας στο Ισλάμ εξαπλώνεται γύρω μας κι έχει φτάσει και στη χώρα μας.



Δεν είναι δυνατόν να δίνουν μικρά παιδιά σε ενήλικους άνδρες για να τα χρησιμοποιούν ως σεξουαλικά αντικείμενα, πόσο μάλλον να τα παντρεύουν κιόλας με γαμπρούς, που έχουν τις ανωμαλίες τους και τις κρύβουν κάτω από τη δήθεν αποκατάσταση της νύφης, μέσω ενός γάμου ενάντια στην ίδια τη φύση.

Τι στην ευχή έχουν στα κεφάλια τους όλοι αυτοί που επευφημούν τον υπερήλικα γαμπρό και τι γυναίκες θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό σε ένα τόσο μικρό κοριτσάκι; Για τον γέρο αυτό μουσουλμάνο ό,τι και να πει κανείς θα είναι λίγο. Αντί να δει ότι παραδίδει ψυχή σε λίγο θέλει και γάμο! Ο κάθε ανώμαλος γέρος ισλαμιστής ντύνεται γαμπρός και το παίζει και ηθικός και νόμιμος στο να εξασκεί την ανωμαλία του πάνω στα μικρά παιδάκια, ως θρησκευτικά θεμιτό, αφού ο Προφήτης του Iσλαμ είναι ο πρώτος διδάξας της ανωμαλίας. Αυτά τους διδάσκει το Ισλάμ. 



Να κοιτάζουν τι θα φάνε και τι θα αρπάξουν, για να ικανοποιηθούν όσο ζήσει το άχρηστο σώμα. Ιδέα δεν έχουν από ανθρωπιά, τι είναι ψυχή και ποιο νόημα έχει αυτή η ζωή.

Αυτά είναι τα όντα που προκύπτουν, όταν δεν υπάρχει αρετή, καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος των ανθρώπων.

Δείτε τα χάλια του Ισλάμ:


el.gr
Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας