Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΒΟΜΒΑ! ΣΤΟΧΟΣ Ο ΥΠΕΘΑ!! Οι Τούρκοι είχαν στήσει ΚΑΡΤΕΡΙ στον Πάνο Καμμένο!!!





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Ούτε ο Ντόναλνυ Τραμπ, ούτε ο ναύαρχος τεσσάρων αστέρων εν αποστρατεία του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, Τζέιμς Σταυρίδης είχαν να δηλώσουν κάτι για την… εκδρομή των Τούρκων στα Ιμια.

Η ελληνική πλευρά αυτό πρέπει να κρατήσει σαν δίδαγμα από την πρόκληση της Κυριακής αλλά και απ΄όλα όσα έχουν προηγηθεί με τους Τούρκους. Γιατί όμως οι Τούρκοι επέλεξαν την επέτειο των Ιμίων για να κάνουν την συγκεκριμένη επιχείρηση; Ηταν απλά μια επίδειξη δύναμης και μια αντίδραση στην μη έκδοση των 8 στρατιωτικών; Ηταν μια κίνηση για να δείξουν ότι τα Ιμια τους ανήκουν ή κάτι παραπάνω;

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι την είχαν στήσει στον Έλληνα υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο ο οποίος είχε τιμήσει με ρήψη στεφάνου την μνήμη των τριών ηρώων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της κρίσης των Ιμίων. 



Τότε δύο τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από την Καλόλιμνο σε μια πρόβα πολέμου και ευθεία πρόκληση αναγκάζοντας το Α/ΤΑ να σημάνει γενικό Συναγερμό!

Αυτή τη φορά όμως οι Τούρκοι έφθασαν στην περιοχή αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να συμβεί κάτι ανάλογο. Στην πραγματικότητα είχαν στήσει καρτέρι στον Ελληνα υπουργό Αμυνας. Για την ακρίβεια είχαν οργανώσει πολεμική επιχείρηση από αέρα και θάλασσα με στόχο τον Ελληνα υπουργό. Γι΄αυτό και στην περιοχή βρέθηκε και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας.
hellasforce.com


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας