Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πλοίο γεωτρήσεων-μυστήριο κοντά στα παράλια της Ρόδου! Φωτογραφίες





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Ένα πλοίο γεωτρήσεων με σημαία Λιβερίας, κάνει “βόλτες” από χθες ανοιχτά της Ρόδου.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που έφθασαν στο Militaire.gr δεν πλέει και τόσο…ανοιχτά.



Το πλοίο είναι το Pacific Khasmin και σύμφωνα με το marinetraffic,από χθες 27 Ιανουαρίου πλέει στο Αιγαίο Πέλαγος, πολύ κοντά στα παράλια της Ρόδου.







Τι ακριβώς κάνει και για ποιον δεν είναι γνωστό ,αλλά προφανώς παρακολουθείται απ΄ αυτούς που πρέπει.Οι μέρες είναι πολύ πονηρές.



Όπως μας λένε πάντως όσοι από χθες το παρακολουθούν στη πορεία του πλου του καταγράφηκαν δυο σεισμικές δονήσεις. Ίσως να ΄ναι σύμπτωση.
militaire.gr





Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας