Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

κ. ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΗ





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Οι δανειστές σου επιβάλουν ντε και καλά να ψηφίσεις σκληρά μέτρα, τα οποία όμως θα ισχύσουν μετά το τέλος του 2018, εάν και εφόσον δεν επιτευχθούν οι στόχοι του τρίτου μνημονίου.


Είναι φανερό ότι θέλουν να αρνηθείς και να σε οδηγήσουν
σε πτώση, αν και έχεις συνταγματικό δικαίωμα να παραμείνεις στην εξουσία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019.

Να βγεις λοιπόν τώρα, με ένα διάγγελμα προς το ελληνικό λαό και να πεις τα εξής:

Ναι, θα πάρεις τα μέτρα για μετά το 2018, αλλά ταυτόχρονα θα αναγγείλεις από τώρα δημοψήφισμα για τα τέλη του 2018, προκειμένου ο ελληνικός λαός να αποφασίσει κυριαρχικά για το εάν θα θέλει τότε ευρώ ή εθνικό νόμισμα.

Αν λοιπόν φανεί στα τέλη του 2018 ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και οδηγούμαστε στην εφαρμογή των μέτρων, να το γνωρίζουν οι πολίτες και να αποφασίσουν αν θέλουν να μείνουν στο ευρώ και τα μνημόνια ή όχι.



Αν όμως φανεί ότι το πρόγραμμα πάει καλά, η Ελλάδα έχει βγει στις αγορές και δεν υπάρχει περίπτωση εφαρμογής των νέων μέτρων και πάλι ο λαός θα το λάβει υπόψη του στην απόφασή του στο δημοψήφισμα.

Κύριε Τσίπρα, ιδού η λύση του δράματος.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορείς πλέον να προχωρήσεις ερήμην του λαού. Οι δε εκλογές που θα φέρουν τον κ. Μητσοτάκη, δεν είναι η λύση.

Αν οι δανειστές τολμήσουν να προσβάλουν τον ελληνικό λαό και να απαγορεύσουν αυτό το δημοψήφισμα, τότε αυτό θα πρέπει να γίνει εδώ και τώρα, πριν την ψήφιση των μέτρων.
Πέτρος Χασάπης

triklopodia.gr

Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας