Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού ξενοδοχεία για τους «μετανάστες»


https://paratolmosblog.blogspot.gr



Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more



Αυτό αποφάσισε η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση αποφάσισε να στείλει πολεμικό πλοίο στην Λέσβο για να φιλοξενηθούν οι μουσουλμάνοι «πρόσφυγες και μετανάστες».

Πρόκειται για το αρματαγωγό... «Λέσβος»

Σε δελτίο Τύπου, που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, αναφέρεται πως «μετά από επικοινωνία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, αποφασίστηκε να αποσταλεί άμεσα στη Λέσβο ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, πλήρως εξοπλισμένο, προκειμένου να φιλοξενήσει όσους πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα ακραία καιρικά φαινόμενα».

Αυτή την ώρα άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέρουν κρεβάτια, στρώματα και σόμπες στο αρματαγωγό που είναι δεμένο στο ναύσταθμο της Σαλαμίνας. Μόλις ολοκληρωθεί η φόρτωση των ειδών ενδιαίτησης μέσα στο πλοίο, το αρματαγωγό θα ξεκινήσει τον πλου του προς την Λέσβο.



Αυτή θα είναι πλέον η χρήση των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού, την ώρα που η κατάσταση στο Αιγαίο είναι έκρυθμη; Δεν μπορούσε να βρεθεί τόσο καιρό άλλη λύση;

Δεν αποκλείεται μάλιστα στο αρματαγωγό να μπουν ακραίοι ισλαμιστές που ζουν ανάμεσα στους «πρόσφυγες».
el.gr




Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας