Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Βγήκαν για Βολές τα Παλληκάρια της 50 Μ / Κ ΤΑΞ « ΑΨΟΣ » στο Χιονισμένο Έβρο!


https://paratolmosblog.blogspot.gr


Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more



Σιγά μην κωλώσουν τα παλληκάρια της «50 Μ/Κ Ταξιαρχίας ΑΨΟΣ» απο το χιονάκι που έπεσε και πασπάλισε τον Έβρο και αλλάξουν τις ημερομηνίες των προγραμματισμένων Βολών της Ταξιαρχίας στο Ποτάμι !



Χωρίς καμιά αλλαγή βγήκαν στο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως ,βγήκαν και πήραν τα τα Υψώματα με τα αυτοκινούμενα Πυροβόλα να ρίχνουν δραστικές βολές κατά των στόχων επισημάνσεως και οι Μαχητές το έριξαν στις Βολές με τον ατομικό τους Οπλισμό !





Βολές και απο τα Άρματα της Ταξιαρχίας εν μέσω χιονοθύελλας

Να επισημανθεί οτι το προσωπικό της 50 Μ/Κ Ταξιαρχίας είχε επιστρέψει απο την αποστολή που μόλις είχε εκτελέσει …Τον απιοχονισμό της Περιοχής



Να σημειωθεί οτι οι Οπλίτες οι Αξιωματικοί και τα Στελέχη της Ταξιαρχίας πήγαν πεζή στο Πεδίο Βολής



Tο προσωπικό της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας,στο πλαίσιο της επιχειρησιακή εκπαίδευσης, εκμεταλλευόμενο τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν την τρέχουσα εβδομάδα, εφάρμοσε ιδιαίτερο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως, στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού, στον Έβρο.
veteranos.gr

Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας