Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ των ΤΟΥΡΚΩΝ στο ΑΙΓΑΙΟ





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


«Η ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ…»
Η ναυτική οδηγία της Τουρκίας, για έρευνα του ωκεανογραφικού «Τσεσμέ» στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου παράνομα εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, αποτελεί αναβάθμιση της Τουρκικής πρόκλησης στην οποία η Ελλάδα πρέπει να απαντήσει άμεσα διπλωματικά με ευελιξία προς τις Μεγάλες Δυνάμεις γεωπολιτικά, γιατί η μόνη επιλογή που της απομένει μετά είναι η αποτρεπτική ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε θερμό επεισόδιο. 


Αυτά δήλωσε στον 9.84 ο γεωπολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, σημειώνοντας ότι αυτή η πρόκληση στο Αιγαίο είναι ίσως η σοβαρότερη από όλες και απαιτεί εξαιρετικά λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς από την κυβέρνηση.


hellasforce.com


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας