Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

O υπουργός (Α-) παιδείας και πάσης …ανωμαλίας «Τα μαθήματα ομοφυλοφιλίας μια …5μερη εκδρομή στην γνώση»!!!





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more

(ΩΧ!) Τομέας Παιδείας ‘ΤΣΥΡΙΖΑ’: Τα μαθήματα ομοφυλοφιλίας στα σχολεία, θα είναι μια …5μερη εκδρομή στην … γνώση !!!!!!!!!!!!!!!






(Ω, ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΡΑΣΥΤΗΤΟΣ! Ω, ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ & ΑΓΝΟΙΑΣ!)
Ανακοίνωση σχετικά με την λεγόμενη «θεματική εβδομάδα» (δηλαδή τα μαθήματα «ομοφυλοφιλίας» στα παιδιά μας…) εξέδωσε το Τμήμα «Παιδείας» του παρδαλού συνονθυλεύματος ‘τΣΥΡΙΖΑ’.





Τα οποία «μαθήματα», θα είναι …ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (!) για τους μαθητές του Γυμνασίου, όπως προσφάτως διευκρίνισε ο κομμουνιστής κομισσάριος (υπουργός) Μαρξιστικής (Α-) παιδείας και πάσης …ανωμαλίας.
(Είναι θυμίζουμε, ο ίδιος ακριβώς διοπτροφόρος ‘κύριος’, που εκλήθη να «εορτάσει» λίαν προσφάτως, την εβραϊκή εορτή ‘χανουκά’ στην μεγάλη συναγωγή του Θησείου, όπως εγράφη σε μερίδα του Τύπου…)



Ιδού:

«Σε μας απόκειται η Θεματική Εβδομάδα στα Γυμνάσια να γίνει για όλες και όλους, παιδιά και γονείς, μια αναντικατάστατη (!!!) … μορφωτική εμπειρία.
Ακόμα και για μας τους ίδιους.
Μια πενθήμερη (ή ακόμα και λιγότερων ημερών) «εκδρομή» στην …ευχάριστη και ωφέλιμη γνώση.

Αν είσαι από κείνους που διαβάζουν «έμφυλες ταυτότητες» και καταλαβαίνουν κάθε είδους «εκφυλισμούς», απλά είμαστε σε άλλο μήκος κύματος…».

ΕΛΛΗΝΕΣ Γονείς, προστατεύστε τα παιδιά σας από τους κήρυκες της …ανωμαλίας!



hellasforce.com


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας