Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σε πλήρη ανάπτυξη ο Στόλος – ΤΑΜΣ «ΑΣΤΡΑΠΗ 1/17» στο Αρχιπέλαγος!





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more

Σε πλήρη ανάπτυξη είναι οι Μονάδες επιφανείας και όχι μόνο, του Πολεμικού Στόλου που παίρνουν μέρος στην άσκηση «Αστραπή» που
άρχισε από τα χαράματα της Τρίτης και είναι σε εξέλιξη σε όλο το Αιγαίο!

Αν και οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο στην Άσκηση Συμμετέχουν Φρεγάτες του ΠΝ, ΤΠΚ αλλά και Υποβρύχια σε εκτέλεση «Τακτικού Σεναρίου!» στην περιοχή Μυρτώου η άσκηση ‘’ΑΣΤΡΑΠΗ 1/17’’ με συμμετοχή φρεγατών, πυραυλακάτων, υποβρυχίων, ελικοπτέρων και ομάδων της ΔΥΚ!

Οι Μονάδες του Στόλου εκτελούν Τεχνικές και Τακτικές ασκήσεις και μάλιστα ξεκίνησαν την Άσκηση από το Βόρειο Αιγαίο!



Στην άσκηση συμμετέχουν και Μαχητικά της ΠΑ σε συνδυασμό με ασκήσεις Αντιαεροπορικής Ετοιμότητας των Φρεγατών ,που σύμφωνα με τα σχέδια έχουν επανδρωθεί και με Ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού!

Δεν γνωρίζουμε το Σενάριο της Ασκήσεως που ίσως να έχει τροποποιηθεί με τα γεγονότα , αλλά σίγουρα θα έχουνε και εκτέλεση Βολών από τα Πολεμικά μας ,πριν τα μαζέψουν για το Ναύσταθμο !

Στην Άσκηση συμμετέχουν Αθόρυβα και Μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού που είναι ήδη επί σκοπού στο Αρχιπέλαγος !
hellasforce.com




Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας