Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Βγήκαν τρελά σενάρια: Έτσι θα γίνει η Αμερικανική επίθεση στη Ρωσία – Αποφασισμένες οι ΗΠΑ για πόλεμο με τη Ρωσία εντός του 2017!





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more

Έχουν τρελαθεί οι ΗΠΑ και βγάζουν τα σενάρια πολέμου με τη Ρωσία. Φαίνεται ότι ο Ν.Τραμπ δεν ελέγχει τίποτα και κανέναν πλέον και όλα έχουν δρομολογηθεί. 



Πολλοί εκεί στην Ουάσιγκτον διακατέχονται ακόμα από αισθήματα αλαζονείας και άκρατου «μονόπλευρου ενθουσιασμού» ως προς τις πολεμικές δυνατότητες της Ρωσίας σε ένα ενδεχόμενο πόλεμο με το ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με έναν Αμερικανό αμυντικό εμπειρογνώμονα που συμμετέχει ενεργά στο κέντρο λήψης αποφάσεων, αναφέρονται οι προβλέψεις του σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ, την οποία ο ίδιος δεν φοβάται καθόλου όπως και την «περιβόητη» πολεμική ισχύ της .



Ο ίδιος αναφέρει ότι «στο Πεντάγωνο σήμερα υπάρχουν ειδικά αναπτυξιακά σχέδια για σενάρια πολέμου με όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά και σχέδια για πόλεμο με ασταθή και επιθετικά καθεστώτα με περισσότερες λεπτομέρειες.


Τα σχέδια αυτά καταρτίζονται προσεκτικά και αναπροσαρμόζονται συνεχώς, «μερικές φορές με τη συμμετοχή μου», τονίζει ο ίδιος.

Ένας πιθανός πόλεμος με τη Ρωσία δεν θα είναι σαν ένας οποιοσδήποτε πόλεμος εναντίον του Ιράκ για παράδειγμα το 2003.

Κατά τα τελευταία 25 χρόνια πολέμου το επίπεδο των στρατιωτικών συγκρούσεων έχει αλλάξει δραματικά και αλλάζει κάθε μέρα .

Οι πόλεμοι δεν κερδίζονται πλέον μόνο με στρατιώτες, τανκς ή σύγχρονα και πολύπλοκα μαχητικά αεροσκάφη.

Εδώ έχουμε ένα σύντομο σενάριο ενός πολέμου με την Ρωσία, η οποία θα έχει ξεμείνει από συμμάχους (η Κίνα δεν έχει στην ουσία σύμμαχο κανέναν ) έναντι των 28 χωρών του ΝΑΤΟ.

Είναι ένας πόλεμος του 2% του παγκόσμιου ΑΕΠ σε σύγκριση με το 50% του παγκόσμιου ΑΕΠ. Ο ετήσιος στρατιωτικός προϋπολογισμός των 80 δισεκατομμυρίων $ κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Το ΝΑΤΟ των 800 δισεκατομμυρίων δολαρίων με όπλα λέιζερ, ενάντια στην Ρωσία.


Ακόμη και αν ο Πούτιν τολμούσε πυρηνική επίθεση (νομίζω ότι δεν θα τολμούσε), οι μισοί ρωσικοί πύραυλοι δεν θα « πετούσαν».

Η αμερικανική αντιπυραυλική άμυνα είναι καλά δομημένη προστατεύοντας τις ΗΠΑ. Η μόνη απειλή είναι τα ρωσικά υποβρύχια στις ακτές μας, αλλά ακόμα και τότε, πιστεύουμε ότι έχουμε χρόνο για να τα «εξουδετερώνουμε» .

Τα πυρηνικά αντίποινα δεν θα εφαρμοστούν από την ρωσική πλευρά. Υπάρχουν πιο «ανθρώπινοι τρόποι» για να σταματήσει ο πόλεμος γρήγορα.



Πρώτα θα πετούσαν αμερικανικά μαχητικά τύπου stealth βομβαρδιστικά (Β-2 STEALTH), και θα βομβάρδιζαν ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις και εργοστάσια.

Στην συνέχεια σμήνη από μη επανδρωμένα αεροχήματα (CHAMP) με όπλα ηλεκτρομαγνητικών παλμών θα «νέκρωναν» όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα της ρωσικής αεράμυνας.

Με τα συστήματα αυτά όλες οι μεγάλες ρωσικές πόλεις, θα γύριζαν στον μεσαίωνα και η συμμορία του Πούτιν (Βόρεια Κορέα, το Ιράν,) θα εξαφανίζονταν, συνεχίζει ο ίδιος .

Συρία , Βενεζουέλα, αντιστάθηκαν λίγο παραπάνω , αλλά ένας πόλεμος με την Ρωσία θα μας έπαιρνε 10-20 ημέρες από την στιγμή που θα ξεκινούσε .

Οι χώρες του ΝΑΤΟ θα υλοποιούσαν τα πρώτα χτυπήματα. Το μόνο που θα απασχολούσε το Πεντάγωνο θα ήταν ποιος θα υπέγραφε το έγγραφο παράδοσης της Ρωσίας…τίποτε άλλο.

Μετά τον νικηφόρο πόλεμο το ΝΑΤΟ θα διόριζε «υπαλλήλους» (συμπεριλαμβανομένων και εμένα) ως έκτακτους υπαλλήλους και διευθυντές στην ρωσική εξουσία.

Όλοι οι προηγούμενοι «υπηρέτες του λαού» θα περνούσαν από δικαστήριο ή θα υποβάλλονταν σε «κάθαρση». Η διαφθορά υπό τον έλεγχό μας, δεν θα υπήρχε και θα εξαλείφονταν.


Εμείς θα βοηθούσαμε τους Ρώσους να βρουν τροφή (ξανά!), ιατρική περίθαλψη και τεχνολογική υποδομή. Μέσα σε σε δύο χρόνια το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Ρωσίας, θα ήταν κάτω από καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και θα ήταν σε θέση να διοργανώσει δίκαιες εκλογές.

Θα είχαμε περίπου χίλιους συμβούλους για να βοηθήσουμε να μην ξαναεμφανιστεί ποτέ κανένας «Πούτιν» στην εξουσία . Θα βοηθούσαμε επίσης στην ανάπτυξη των υποδομών και του στρατού, της αστυνομίας, των κρατικών θεσμών.



Όταν οι Ρώσοι θα μπορούσαν κυβερνήσουν τους εαυτούς τους, θα αφήναμε τη χώρα, και στο μέλλον Ρωσία και ΗΠΑ θα ήταν σύμμαχοι και εταίροι.

Όπως ακριβώς έχουν γίνει, η Ιταλία, η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Κορέα, ο Παναμάς και το Αφγανιστάν. Στο Ιράκ και την Λιβύη όμως απέτυχε το σύστημα αυτό», καταλήγει ο ίδιος.

Δεν γνωρίζουμε πόσο εφικτό θα ήταν ένα τέτοιο σενάριο, αλλά ο κόσμος μας μετά από έναν παγκόσμιο πόλεμο θα άλλαζε δραματικά προς το χειρότερο, και κανένα σενάριο δεν θα επιβίωνε.






Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας