Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δεν έδειξαν διάθεση για Αερομαχίες οι Τούρκοι…Την ώρα που οι Αετοί της 336Μ ανέμεναν!





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Οπλισμένοι μπήκαν οι Τούρκοι & σήμερα το μεσημέρι στο Αιγαίο και με διάθεση για Αερομαχίες ,αλλά
βρήκαν αντίκρυ τους του Αετούς της 336 Μοίρας των Αετών που τους ανέμεναν με τους μοχλούς στο Τέρμα και έτοιμους για καυγά!

Όπως γίνεται συνήθως οι Τούρκοι όταν έχουν να αντιμετωπίσουν Μαχητές Αστέρια την κάνουν γυριστή ,αφού ώς γνωστόν Αετοί της 336 Μοίρας με την Παράδοση των Θρυλικών «LTV A-7 Corsair II » στην Ιστορία της Μοίρας δεν παίζουν !



Με του που μπήκαν στο Ελληνικό FIR οι Τούρκοι κάνοντας 3 Παραβιάσεις …Κατέφτασαν στην Περιοχή δύο απο Μαχητικά της 336Μ F-16 Block 52+ ADV που απογειώθηκαν απο την Σκύρο έτοιμα για Αερομαχίες …Αλλά οι Τούρκοι δεν έδειξαν καμιά διάθεση για εμπλοκή !

Για την Ιστορία να αναφέρουμε σχετικά με την 336Μοίρας των Αετών

 

Στις 17 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιείται η μεγαλειώδης τελετή απόσυρσης του LTV A-7 Corsair II ως το τελευταίο στον κόσμο. Αυτή η εκδήλωση σηματοδοτεί και την απαρχή μίας νέας μεγάλης σελίδας για την 336Μ.

Από τις αρχές του 2015 λοιπόν, η Μοίρα προετοιμάζεται για να λειτουργήσει με την πιο προηγμένη έκδοση μαχητικού που υπηρετεί στην ΠΑ και ίσως σε άλλες αεροπορίες του ΝΑΤΟ, το Α/Φ F-16 Block 52+ ADV.


Έτσι στις 13 Ιουλίου 2015, η Μοίρα εκτελεί την πρώτη της πτήση με Α/Φ F-16, με τετράδα Α/Φ σε αποστολή ACT και χαρακτηριστικό κλήσης OΛΥΜΠΟΣ GOLD.

Πλέον οι χειριστές της 336Μ αναλαμβάνουν να εκτελέσουν όλη την γκάμα Αεροπορικών αποστολών μέρα και νύχτα και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αφού το Α/Φ με το οποίο είναι εξοπλισμένη η Μοίρα είναι ικανό να εκτελέσει με την ίδια αποτελεσματικότητα όλες τις αποστολές της Π.Α. και του ΝΑΤΟ.

Έτσι οι χειριστές της 336Μ συνεχίζουν την ένδοξη ιστορία της πετώντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τόσο του Ελληνικού εναέριου χώρου, όσο και του Ευρωπαϊκού ουρανού με τα Α/Φ F-16 BLK 52.
veteranos.gr



Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας