Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Έλληνας ναύαρχος απαντά ΕΛΛΗΝΙΚΑ στον βουλευτή Σμύρνης





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Απίστευτο ρεκόρ τουρκικών παραβιάσεων σε μιάμιση ώραΝέα πρόκληση από Τουρκία - Βουλευτής Σμύρνης απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο!
Οι Τούρκοι, προκειμένου να δώσουν στους πολίτες τους τροφή για εσωτερικά κατανάλωση, προβαίνουν σε προκλητικότατες δηλώσεις και σπάνε τα ρεκόρ στις παραβιάσεις.

Μόλις έξι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη έκαναν 138 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και 10 υπερπτήσεις πάνω από τα Ίμια και την Καλόλιμνο σε διάστημα μιάμισης ώρας!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για αρνητικό ρεκόρ που αποτυπώνει την έξαρση της τουρκικής επιθετικότητας, η οποία ωστόσο περιορίζεται στις φοβέρες καθώς ένας πόλεμος κατά της Ελλάδας δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για τις αποδεκατισμένες τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.



Αυτό δεν σημαίνει πως αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει ατύχημα, το οποίο θα οδηγήσει σε «θερμό επεισόδιο».

Οι υπερπτήσεις των οπλισμένων τουρκικών F-16 έγιναν ως ακολούθως:
την 07:43 άνωθεν ν. Ίμια στα 25.000 ft,
την 07:57 άνωθεν ν. Ίμια στα 24.000 ft,
την 07:59 άνωθεν ν. Ίμια στα 25.000 ft,
την 08:24 άνωθεν ν. Ίμια στα 17.500 ft,
την 08:25 άνωθεν ν. Ίμια στα 17.000 ft,
την 08:27 άνωθεν ν. Καλόλιμνος στα 16.500 ft,
την 08:28 άνωθεν ν. Ίμια στα 18.000 ft,
την 08:41 άνωθεν ν. Καλόλιμνος στα 24.000 ft,
την 09:08 άνωθεν ν. Ίμια στα 23.000 ft,
την 09:15 άνωθεν ν. Ίμια στα 23.000 ft,

Οι επιθετικές ενέργειες των τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών έγιναν την ώρα που ο Χουσεΐν Κοτσαμπιγίκ, βουλευτής Σμύρνης του ισλαμιστικού κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας, έφτασε στο σημείο να απειλήσει... ακόμα και με πόλεμο τη χώρα μας, με ανάρτησή του στο Twitter.

«Προειδοποιώ την Ελλάδα: Το 1996 γλιτώσατε χάρη στη δειλία ενός ναυάρχου. Μην παίζετε μαζί μας το παιχνίδι των Καρντάκ (τουρκική ονομασία για τα Ίμια) γιατί θα σας πυροβολήσουμε».

Πριν από λίγο, στον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA», ο τότε κυβερνήτης της φρεγάτας ΑΔΡΙΑΣ, η οποία συμμετείχε το βράδυ του 1996 στο επεισόδιο των Ιμίων, Γιάννης Εγκολφόπουλος, αντιναύαρχος ε.α. απαντώντας στην Τουρκία, ανέφερε πως «το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα και κανείς μέχρι σήμερα δeν την έχει αμφισβητήσει. Οι Έλληνες όταν τους προκαλείς γίνονται μια πυγμή. Οι Τούρκοi να προσέχουν».
EL.GR




Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας