Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

FP: Το Κρεμλίνο ανησυχεί μήπως δολοφονήσουν τον Τραμπ





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Foreign Policy,



«αυτό που φοβάται περισσότερο το Κρεμλίνο σήμερα, είναι η πιθανότητα να απομακρυνθεί ή ακόμα και να δολοφονηθεί ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, πράγμα που θα προκαλέσει μια τοξική και δικομματική αντι-ρωσική εκστρατεία στην Ουάσινγκτον.»

«Το Κρεμλίνο γνωρίζει απόλυτα ότι οι Δημοκράτες θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Ρωσία για να δυσφημίσουν ή ακόμα και να καθαιρέσουν τον Τραμπ, ενώ οι ελίτ των Ρεπουμπλικάνων θέλει να χρησιμοποιήσει την Ρωσία για να υποτιμήσει και να τιμωρήσει τον Τραμπ», συνεχίζει το άρθρο.

«Η ρωσική κυβέρνηση δεν φοβάται μόνο την πτώση του Τραμπ, αλλά και την πιθανότητα να αλλάξει στάση απέναντι στη Μόσχα, για να κάνει ειρήνη με τους επιθετικούς Ρεπουμπλικάνους ηγέτες στο Κογκρέσο.»



Σύμφωνα πάντα με το ίδιο άρθρο, πολλοί Ρώσοι θαυμαστές του Τραμπ μοιράζονται το ίδιο όνειρο με αυτόν, δηλαδή την εξολόθρευση της ελίτ των παγκοσμιοποιητών, πράγμα που αποτελεί έναν ακόμη φόβο σε περίπτωση μιας δολοφονίας.

Να σημειώσουμε ότι το περιοδικό Foreign Policy ανήκει στον Ντέιβιντ Ρότκοπ, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχει σε πολλά παγκοσμιοποιητικά think tanks, ενώ παλιότερα είχε την θέση του διευθύνων σύμβουλου στην εταιρία Kissinger Associates, που ανήκει στον Χένρι Κίσινγκερ.

el.gr

Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας