Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Για "ανεπιθύμητο ατύχημα" στο Αιγαίο προειδοποίησε ο Τούρκος ΥΠΕΞ





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου αν δεν καλυτερέψουν οι σχέσεις των δυο χωρών.


Νέα παρέμβαση - πρόκληση είχαμε νωρίτερα από τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος προειδοποίησε για άσχημες εξελίξεις στο πεδίο των ελληνοτουρκικών.

Σε συνέντευξή του στην Χουριέτ, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας προέτρεψε τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο να μην πυροδοτεί κλίμα έντασης στο Αιγαίο, καλώντας τον να...συνετιστεί. 



Ολόκληρη η τοποθέτηση του Τούρκου Υπουργού:

"Ο υπουργός Άμυνας ας συνετιστεί. Δεν πρέπει να εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι συμπεριφερόμαστε με λογική. Ξέρουμε να δίνουμε και την απαραίτητη απάντηση. Η στάση του υπουργού δεν είναι καινούρια. Εμείς γι’ αυτή τη στάση έχουμε μιλήσει και στον Τσίπρα και συνεχίζουμε να το κάνουμε.Οι διαφορές μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να λύνονται με διάλογο. Πρέπει να υπάρξει κοινή λογική. Εμείς συμπεριφερόμαστε με μεγάλη ωριμότητα. Και ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας πρέπει να συμπεριφέρεται με ωριμότητα.

Ο Αλλάχ φυλάξει, αν γίνει ένα δυστύχημα ανεπιθύμητο αποκατάσταση δεν υπάρχει."

el.gr




Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας