Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Γιατί οι Τούρκοι δεν «καίγονται» να πάρουν πίσω τους Κομάντος της «SAT;»





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more



Περίεργη είναι η αντίδραση της Τούρκικης Κυβέρνησης για τους δύο Κομάντος της Δύναμις «SAT» που δεν διαφαίνεται οτι δεν τους «θέλουν πίσω» στην Τουρκία …Ενώ κανονικά έπρεπε να είχαν σηκώσει τον κόσμο στο πόδι!




Δεν είχαμε ούτε δηλώσεις κατά της Ελλάδος απο Τούρκους ότι φιλοξενεί Τρομοκράτες και παρέχει άσυλο σε πραξικοπηματίες ούτε κάτι άλλο ..Αντίθετα ενώ τα Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι πολλοί Τούρκοι Αξιωματικοί πέρασαν στην Ελλάδα ώς πρόσφυγες !

Ούτε βέβαια οι Τούρκοι υπολογίζουν την αντίδραση της Ευρώπης που μιλά για ανθρώπινα δικαιώματα και δίκαιες δίκες που δεν γίνονται πουθενά στην Τουρκία !

Περίεργη είναι και η δημοσίευση της Τουρκικής Εφημερίδας Hurriyet για την δράση των δύο Κομάντος που αν γράφει ήταν στην Ομάδα δολοφονίας του Ερντογάν …Δεν πρόλαβαν να πάρουν μέρος στην επιχείρηση!


Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet, οι δύο Υπαξιωματικοί δεν συμμετείχαν στην ομάδα της Μαρμαρίδας που πήγε να δολοφονήσει τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, όπως ήταν γνωστό μέχρι τώρα.

Κατά την ίδια εφημερίδα, οι δύο Τούρκοι στρατιωτικοί που συνελήφθησαν πρόσφατα στην Αλεξανδρούπολη ήταν ανάμεσα στους 30 κομάντος που ξεκίνησαν με στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου CASA από το Γεσίλκιοϊ της Κωνσταντινούπολης για να πάνε στην Μαρμαρίδα, αλλά τελικά άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στη βάση Ακιντζί στην Άγκυρα.

Το βράδυ της 15ης Ιουλίου, όπως αναφέρει η Hurriyet, εκτός από τα τρία ελικόπτερα Σικόρσκι που πήγαν στη Μαρμαρίδα για να σκοτώσουν τον Ταγίπ Ερντογάν, την ίδια ώρα απογειώθηκε και το αεροσκάφος CASA, αλλά αντί να πάει στη Μαρμαρίδα (Ντάλαμαν), τελικά προσγειώθηκε στη στρατιωτική βάση Ακιντζί, όπου ήταν και η βάση που ξεκίνησε το πραξικόπημα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως σε αυτό το γεγονός αναφέρθηκε στην κατάθεσή του το Κομάντο Μελίχ Αλμπαϊράκ που βρισκόταν στο δωμάτιο όπου είχε πιαστεί όμηρος ο Αρχηγός του Στρατού το βράδυ της 15ης Ιουλίου.

Το Κομάντο των SAT Αλμπαϊράκ είχε δώσει & τα ονόματα των «30» της Δύναμης SAT που βρίσκονταν στο αεροσκάφος, από τους οποίους οι 25 συνελήφθησαν, ενώ πέντε κατάφεραν να διαφύγουν.


Ανάμεσά τους ήταν και οι Υπαξιωματικοί Φατίχ Αρίκ και Χαλίτ Τσετίν που διέφυγαν στην Ελλάδα.

Σχόλιο: Στρατηγός πάντως που έχει γνώση της Τούρκικης πραγματικότητας και των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών κάνει λόγο για …Τούρκικης Προβοκάτσιας συνέχεια!
veteranos.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας