Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Κίνηση - Ματ του Τραμπ στον χώρο της δικαιοσύνης





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Διόρισε τον δικό του Γενικό Εισαγγελέα.

Η υποψηφιότητα του Τζεφ Σέσιονς εγκρίθηκε από τη Γερουσία των ΗΠΑ και ως εκ τούτου ο 70χρονος άνδρας είναι ο νέος Γενικός Εισαγγελέας της χώρας, έπειτα και από προτροπή του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, βάζει έναν "δικό του" άνθρωπο μέσα στον χώρο της δικαιοσύνης, γεγονός που προαναγγέλει ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τη νομιμότητα των διαταγμάτων Τραμπ.

Εξάλλου ο Τζεφ Σέσιονς από την πρώτη σχεδόν στιγμή είχε ανοικτά τοποθετηθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Τραμπ, στήριξη για την οποία ανταμείφθηκε.



Από πολλούς χαρακτηρίζεται ως σκληροτράχυλος εισαγγελέας, δυνατό φρόνημα, ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε επικρίνει την νομιμοποίηση της μαριχουάνας σε πολλές Πολιτείες.

"Δεν υπάρχει για μένα μεγαλύτερη τιμή από το να εκπροσωπώ τους πολίτες της Αλαμπάμα. Εκτιμώ όλη τη συζήτηση που κάναμε κι ευχαριστώ εκείνους που με ψήφισαν. Κατανοώ πλήρως την αξιοσέβαστη ευθύνη αυτής της θέσης", τόνισε ο ίδιος στιγμές μετά την εκλογή του από τη Γερουσία.
el.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας